- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi mindenkinek!
-
válasz
rbalint88 #151980 üzenetére
Köszi!
Most akkor az a kérdés, hogy vegyem a legnagyobb Ah-s akksit, ami belefér méretre és a legolcsóbbat, vagy minőségibb, kevesebb Ah-at. Mert ezt is 175*175-nek írja, 55 Ah-s és olcsó, indítóáram 420 A. Vagy mi a fontosabb? Kapacitás, vagy indítóáram?
-
Hali!
NIssan Micra K12 1.2 80LE kocsiba valószínűleg behalt az akksi. Télen sok állás után már szarakodott, töltés után működött. Ma reggel nem indult a kocsi. Ua jelenséget produkálta, mint télen, szóval tuti az akksi az. Asszony kocsija, így inkább cserélem, nem szórakoznék tovább vele. Melyik ajánlott most? Eddig egy Boscht és egy Vartát néztem. Más ajánlott esetleg? Előny, ha kapható, ahol linkeltem.
Köszi!
-
válasz
tresh #151838 üzenetére
Hali!
Szerintem olyan autót válassz, amibe szívesen, örömmel ülsz bele, örömmel vezeted, mikor kiszállsz belőle elégedetten nézel vissza rá minden alkalommal. Szerintem ez legyen a lényeg. Ha típus specifikus gáz van, majd itt úgyis segítenek szerelőt találni. De másképp fogod megélni a szervizelést, ha olyan autód van, amit szeretsz.
mod: szóval ne szerelő miatt válassz autót szerintem.
-
Hali!
Ismerősöm keres olcsó autót. Keret 300K+ átírás. Olcsón fenntartható legyen. Eddig swifteket nézeget. Szerintetek? Akinek esetleg van ideje és ötlete, linkelhetne egy pár autót, hogy mit lenne érdemes megnézni. Előny, ha Pest-Szeged vonalon, vagy a Tiszántúlon található. Minél több műszaki előny. Nem vár csodát, A-ból B-be elvigye.
Köszi!
mod:swift.
-
válasz
Kornel #148218 üzenetére
Nem erről beszéltek? Vagy valamit nem olvastam. Mindegy a turbós vs szívóra akartam reagálni. Magamnak szerintem használt 2-3 éves vasat vennék ennyiből.
mod: na, az előző hsz-ben ezt akartam linkelni: (#148172) kisza25.
-
válasz
footy #148196 üzenetére
+1
Ha újan most kéne ilyet vegyek, amire én vigyázok, én hajtom, tuti a turbósat venném. Nekem a Hyundai i20 jobban bejön a Kia Rio-nál, szóval 4M körül (ha jól rémlik) Hyundai i20-at vennék 1.0 T-GDi LP motorral. GO! felszereltséggel 4M, automata klímán kívül mi hiányzik még belőle? Annyira ezt nem néztem meg.
-
válasz
amargo #147356 üzenetére
Hali!
Felejtsd el őket! Telemarketinges minden magán hirdetést felhív, mindent megígér, ha odamész (a saját költségeden persze), akkor a felvásárló/állapotfelmérő beleteszi a csúfot és fog kínálni egy nagyon alacsony összeget. Olyan összeget, amire ha rászámolsz +100-200K-t, már azonnal el tudnád adni. Haverom ott dolgozott, ez így működik.
-
Hali!
Nissan Micra 2005 1.2 80Le kocsiba kell 5W-30-as olaj. API SJ/G/L szintet kell teljesítse az olaj. Szerintetek Castrol-t, Eneos-t, vagy esetleg Mobil-t vegyek? Esetleg egyéb ajánlat?
Köszi!
Mod: legjobb 5W-40 Total lenne árban, de a gyár 5w-30-at ajánl.
-
válasz
Tothgera30 #144298 üzenetére
Hali!
Én kombi 1.6 h astráról váltottam, kombi 1.6 tdci mk3 focusra. Az astra is nagyon jól felszerelt volt, a focus titanium + extrák. Higgy nekem, ilyen áron ne akarj h astrát. Ég és föld a kettő között a különbség kb mindenben a focus javára. Semmi olyat nem tudok mondani, amiben az astra jobb volt. Ja, de mégis, a gyári alufelnije jobban bejött. Kb ennyi. Futómű, váltó olyan szinten más, olyan szinten jobb, mintha nem is egy kategóriába tartoznának. Teljesen egyetértek (#144302) Declare-el. Alapvetően én is benzines focust kerestem, de olyan irreálisan magas az áruk, hogy vettem egy magyar, fordnál vezetett szervizkönyvest jóval olcsóbban. Aztán remélem nem szopom be!
-
Hali!
Ismerősöm nézeget most családi autókat, kombi kizárva, nem tetszik neki, tehát főleg egyterűeket. 1,6-1.8M van rá. Focus C-max-ot nézett most 1.8 tdci motorral, 116 lovas. Milyen ez a motor/autó? Valami jó alternatíva esetleg?
Köszi!
-
-
Mikor én vettem az autómat, kb 3 hete (Focus MK3 1.6 tdci) a tulajdonos mutatta a szerviz számlákat, assistance igazolást, forgalmit, törzskönyvet. Mondom minden ok, már csak egy személyi igazolványt és egy lakcímkártyát szeretnék látni. Rám nézett, elmosolyodott, (látni lehetett az arcán, hogy én ezt most komolyan gondolom?), majd megmutatta.
De erre a cikkre nem lehet mit írni.
-
Hali!
Eldöntöttem, hogy casco-t szeretnék kötni. Lopástól, jégkártól és vadtól tartok a legjobban. Netrisk a Postacasco-t hozta ki legolcsóbbra, 45K/év 10%, (mod) 50K önrésszel. Van valami, amire oda kell figyelni, vagy nyugodtan köthetem a legolcsóbbat?
Köszi!
-
válasz
rbalint88 #137671 üzenetére
Igazából nem pont erről, hanem egy másikról lenne szó, csak kevesebb km-rel, de 2012-es, de ugyanilyen gta felszereltség, kombi. Még garanciás jövő valameddig km korlátozás nélkül. Még hirdetve sincs, jó ismerős gondolkozik a cserén, mert nagyobb kell neki, lehet kisbusz.
-
-
válasz
fenergie84 #136926 üzenetére
Úgy látom a Fiesta el is ment...
(#136927) tboy93: ez a Corsa jó állapotúnak tűnik. 1.2-es motor mennyire megbízható? Fogyasztás kb?
Fabia, Thalia semmi?
-
válasz
MPeter87 #135571 üzenetére
Ha biztos lehetnék benne, hogy lett cserélve, ami kb 200K körül cserélendő (pl kettős tömegű), valószínúleg meg is venném.
(#135572) lenko: várom a linkjeidet, köszi!
(#135574) MunezXBK : mikor tavaly a jelenlegi autómat vettem, 3 focust kérdeztem le márkaszervízben, de egyikre se tudtak mondani semmit.
-
-
nem ide.
-
-
válasz
rbalint88 #119758 üzenetére
+1
Nekünk hirdetésfigyelő, nekik pénzért autóvadász. Ők azonnal kapnak értesítést, ha valamilyen általuk keresett autót tesznek fel, míg mi egyszer egy nap.
mod: +(#119760) Gergőke88
van egy pár ismerősöm, akik autót vásároltak, vagy komolyan szándékukban állt, de olyan nincs aki magánszemélyként ezért a szolgáltatásért tízezreket fizetett volna.
-
válasz
Kornel #111479 üzenetére
Az enyém kombi. Eddig jó, tetszik. Korábban Focusom volt, az 100 lovas 1.6-os volt. Ez talán pörgősebb. Fogyasztásom olyan 7.3-7.4 nagy átlagban, de még nem sokat mentem vele. Focusnál tágasabb, csomagtartó természetesen hatalmas. Elég jól fel van szerelve, tetszik eddig.
-
1.6 cr tdi 105 le-s motorról mik a vélemények? Típushibák? Mire kell nagyon odafigyelni vásárláskor? Turbó, stb drágább alkatrészek mennyire tartósak?
-
Amúgy az itt linkelt astrához senki sem szólt hozzá. Miért? Ez úgy tudom régebbi konstrukció, de lehet, hogy kiforrottabb? Nagyon tetszik a felszereltsége.
-
válasz
runner 125 #109538 üzenetére
Olvastam ezt a cikket már, félek is a dízeltől, de tőlem bármilyen autó megkapja a törődést és odafigyelést.
-
válasz
Tom1939 #109525 üzenetére
Hali!
400-al drágább, az nem kevés azért.
(#109526) Dorien: én is erre gondoltam.
(#109528) runner 125: kurblis hátsó ablak nekem nem szempont szerencsére. 1.6 PSA dízel ennyire kerülendő szerinted? A Civic nem tetszik sem nekem, sem a páromnak sajnos, pedig ez az 1.8 140 lovas szívó benya lenne a legjobb.
Egy ilyen Focust szeretnék itthon, ennyiért.
-
Hali srácok!
Elvitték a kocsimat, úgyhogy most nagyon rajta vagyok a következőn. Van egy pár kiszemeltem. Bár nem megyek sokat egy évben, de nagyon sok a dízel kínálat, benzines nem sok. Ezekről mondhatnátok véleményt. 4-6 évig tervezem használni, 60-80K km menne bele kb.
Kb ezeket néztem, de nagyon tetszik még az új Ceed és az I30 is, csak drégábbak. A linkeltekből pedig a Focus, ami nekem nagyon bejön ár, évjárat, km, felszereltség alapján.
-
válasz
Dorien #108799 üzenetére
Nem mondom, hogy nem hiszek neked, de nagyon karcsúnak tűnik ez a fogyasztás nekem. Nekem MK2 1.6 100 ló Focus tempomattal, országúton 90-el óra szerint eszik 5.5-öt. Ha beérek az első városba, inkább 5.9, de akkor csak keresztülmentem rajta. Nálam pálya is 8-hoz van közelebb.
(#108826) Csaby25: mióta nézegeted az autókat?
(#108830) Csaby25: akkor jól emlékeztem.
Nem értek annyira hozzá, de annyira különböző autókat nézel, hogy ember legyen a talpán, aki tud neked segíteni.
-
Hali!
Ilyen 1.8-as 140 lovas astrával van valakinek itt tapasztalata? Motor milyen megbízható?
-
-
válasz
AMD Power #107951 üzenetére
Igen, amit linkeltem Focust, az kisebb felszereltségű, csak úgy összességében voltam kíváncsi a Mazda 3 vs Focusra. Tetszik az Astra, de párommal néztünk is már, de (a korábban linkeltnél magasabb felszereltségű) Focus jobban bejött. Feketét pedig most nem szeretnék, most az van. Szép szép, de nagyon kényes. Astra J meg túl nehéz, legalább 140-es 1.4-es motor kell bele, legalábbis valahol ezt olvastam (talán itt)
(#107953) Rick4 : na ezt nem tudtam, köszi. Külsőre és belsőre a Focus jön be legjobban és nem azért, mert most is az van. A Mazda 3 viszont az én MK2-es Focus-omnál kisebb, legalábbis érzetre biztosan.
Te otthon vagy a témában, CNG-s autóra javaslatod van, ami max 5-6 éves és meg lehet venni kb 3M-ért és persze ne legyen benne 500K km. Multipla nem játszik.
-
Hali!
Néztem osztrák oldalról egy autót. 2 ár van megadva, az egyik az áfa nélküli "mwst nicht ausweisbar", a másik az AT ár, ami persze több, akkor én melyiket nézzem?
Köszi!
-
Azt honnan lehet tudni. hogy pl egy Octavia-ban a láncos, vagy már az újabb, szíjas tsi motor van? Most ezt néztem. Vélemény?
Köszi!
-
válasz
Declare #104800 üzenetére
Azért szeretnék 100K km alatt maradni, mert, ha 5-6 évig használom, eladhatóbb lesz később szerintem, valamint mert mobile.de-n találni azért jókat, 100K km alatt. Ezt pl elfogadnám.
mod: nem tudom mennyit lehet kint alkudni, vagy lehet-e egyáltalán.
+(#104798) Jorus
Nem, az nem nyugtat meg.
-
válasz
Kornel #104791 üzenetére
3-3,2M. Ma néztem egy Focus kombit, arra a párom is és én is azt mondtuk, hogy jó. DPF miatt írtam, hogy megyek egy hónapban kb 15 alkalommal 20 km-t pályán, plusz 1-2 alkalommal 100-200 km-t országúton. Vagy évente, vagy 12-13K km-ként cserélek olajat, gondos tulaj vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bluering Libra irodai forgószék
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest