- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Aktív témák
-
E-Max
tag
válasz
deicide #24081 üzenetére
Régi cégnél F astrát kapott mindenki, rengeteget mentem velük, Bp-n belül, okádni tudok tőle, futómű új korukban jóvolt, aztán hatványozottan halt meg a pesti utakon, míg a többi hasonló kategória(corolla,focus,civic,stb....)sokkal jobban bírta.És pesten szó nélkül megette a 9litert, nem agyonpörgetve, hanem úgy, hogy max 3500-ig pörgettem, utána váltás...
Abban a lengéscsillapítók, rugók, szilentek, elektromos ablak motorok mindkét oldalon többször(akár 5-ször,6-szor is)romlottak el, de a motorjával is voltak gondok, mindemelett 4 évesen, mikor csere volt, már a nagyrészének rohadásnak indult a kerékívek, az ajtó zsanérok körül az a meg b oszlopok, a lökhárító alatt a kasztni, stb...
Nem egy darab, hanem 14darab volt belőle, mindben ültem, mindegyikkel ez volt a tapasztalat.
1.6-os 100lovasak voltak azok is, 4 ajtós, sedan kivitelben.
Talán comfort felszereltséggel.
Igaz, az enyém 1.5 évig volt meg, utána kaptam a zafirámat, ami 5 évig megvolt, azt imádtam, semmi baja nem volt, rengeteget mentem vele, heti 1000km sem volt ritka, az is comfort volt, de azon kívül, hogy egyszer meghalt a generátor talán, semmi baj nem volt vele.
És sok ismerősnek ma is megvan a zafirája, mindegyik hűen szolgál.
Ellenpéldaként egyik szomszédomnak f astrája van, de már 2003-as talán, classic, klíma, stb ami fontosabb dolog benne van, újonnan vette, most van benne 37ezer km, semmi baja nincs vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest