Hirdetés
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
Procteres #15938 üzenetére
Egyrészről természetes.
Olyan szintre csökkent az áruk, hogy akinek kellet már megvette. A terjedésük elérte a csúcsot. Tehát már (majdnem) minden olyan háztartásban van pc ahova kell és már csak javítani illetve a kiesket kell pótolni. Ez lényegesen kevesebb mint amikor újdonság volt és mindenhova új kellett.
Valamint a trend is igaz a cikkben foglalt eszközök kezdik kiváltani a PCket részben.
Aki nem játszik vagy nem munkaeszköze esetleg a hobbija a PC annak vannak más alternatívák amik kiválthatják a PC. Így a potenciális vásárlók száma is csökken. -
Crias
senior tag
válasz
Procteres #15938 üzenetére
Szerintem
1. Agymosás -> vegyééé okostelefont, tabletnek több értelmét látom, de ez az én begyepesedet elmém, gondolom mindenki kihasználja a legtöbb lehetőséget amit nyújt.
2. A cikkben is ejtenek róla 1 egész mondatot hogy miért is csökkent a pc vásárlók köre.
2.a Jelenleg az előző 2 generációs procik is tökéletesek, a mai középkategóriás vga-k kihajtására (nyilván nem mindegyik)
2.b Az előző pont miatt a többség csak vga-t esetleg monitort cserél, vagy akik frissebb technológiát akarnak magukénak tudni. (Nekem is elég lenne ez az i3, de benevezek majd egy Trinity-re mert az nekem elég lesz, meg amúgy is kíváncsi vagyok mire lesz képes)
2.c azok akik high end vga karikat vesznek azok alól szokott elfogyni a régebbi technológia.
3. Majd ha jön az új konzolgeneráció ami majd kicsit megfingatja a pc-ket akkor lehet majd lesz egy kis fellendülés megint.4. Azért is hülyeség mert pc-n még mindig sokkal szebbek a játékok mint konzolon. Noti nagyon gyenge játékos gépnek, ami meg erős az felér egy fűtőtesttel is.
5. Az indexnek nem nagyon szabad hinni semmiben sem, lásd 1. pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Parfüm topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- ÚJ Lenovo M70S gen 5 SFF Core i5 14400 /16GB DDR5 //512GB SSD gyári gari 2028 januárig, dobozos!
- Keresek Monster Hunter Wilds-t
- 14th Core i9 24-mag PC i9-14900 / RTX 3080 / 64Gb DDR5 / 2Tb SSD PCIe Gen4
- Dell OptiPlex 3060 i3-8100T 16gb RAM 120gb SSD 2 darab!
- Asztali gép i7-7700k 16gb hyperx fury 2400mhz ram b250m-d3h alaplap táp és tárhely NÉLKÜL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest