- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Zsivaagoo #43568 üzenetére
"A modor rád is rád fért volna már régen.Te agresszív stílusban nyomulsz" Ez most komoly? Linkelj egy agresszív megnyilvánulást tőlem. Vagy éppen modortalan vádaskodó megjegyzést.
És persze az I3 ajnározását is ha kérhetlek ..... mivel egyiket sem teszem és nem is tettem.
Viszont te részlehajlással vádolod többek között azokat akik teszteket készítenek az oldalra .... ami szerintem nem éppen korrekt tőled. Főleg hogy velem egyetemben semmit nem mutattál fel idáig az oldalon ......(#43567) WP14
Végül is senkire nem tartozik milyen iskolákat végzett.Nem is értem minek kell minden 10. hozzászólásba belefűzni .....(#43571) intelMMX
Az I3 alsó középkategória egyértelmű hogy van jobb nála, ezt sem értem miért kérdés még mindig.
De sok felhasználásra nagyon is megfelelő. Bár ~30K-s kerettel én is inkább egy használt I5-be, vagy egy FX-6300-ba fektetnék.
"Nálunk suliba a tehetős hülyegyerek leszólja a gépeket." Apuka kicsi fia ......Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Politika
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Óra topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 8700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 250GB NVME , 2TB HDD
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 16 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest