- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
psg5
veterán
válasz
capafog23 #22571 üzenetére
Nem akarom védeni a helyi kiskereskedőket, de azt tudnotok kell, hogy a haszonkulcsuk jó ha eléri a 8%-ot,nos úgy gondolom ez azért nem őrületesen nagy...
Ipon, meg a többi netes, mivel nagy tételben vásárol fel a nagykerektől ezért lényegesen olcsóbban tudja értékesíteni,mivel sokkal jobb árban kapja meg, mint egy helyi kereskedés...(sőt simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem mindig a negykerekből rendel, hanem kintről)
Mondok durvábbat, az Ipon sokszor olcsóbban tudja adni a termékét, mint ahogy a helyi bolt a nagykerből be tudja szerezni...
Lokálpatrióta révén utánajártam még annak idején és azóta is követem. Ja és ez nem egy helyre érvényes, Debrecentől-Sopronig igaz ez...Csak nyilván mi vásárlók a legritkább esetben kérdezzük meg, hogy miért drágább itt, mint ott, hanem inkább megyünk az olcsóbbhoz...(a netre)
Az már más kérdés, hogy vannak akik értenek hozzá és vannak akik nem, (sajna nekem is az a tapasztalatom, hogy az előbbiből van a kevesebb) bocs, hogy offoltam, de azért ez hozzátartozik szerintem...
Aktív témák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- i7 14700/32GB/1TB/RTX 4060 8GB/WIN11 PRO
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest