Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Szia, Dcolort tesztelted? Korábban írtam róla pár sort, de nem láttam rá találatot is a topicban, h említette volna vki ... enyém sajnos elhalálozott, sajnálom mert addig szépen tette a dolgát ...
-
-
-
Magnat
veterán
válasz
vampire17
üzenetére
Én a korábban említett Onn 4k Plus-t tesztelgettem amiben szintén 2 GB van ... Google Play, Plex, SmartTube, Nova Player és Vlc között ugráltam, még a megnyitott film is megmaradt Plexben ahol tartottam ... nyilván a 4 jobb mint a 2, de utóbbival is lehet élni ... btw, Android TV-re van vmi jó launcher vagy mindenki a gyárit használja?
-
Magnat
veterán
válasz
vampire17
üzenetére
Igen, mondjuk ami nekem ennek az elődjével problémám volt, h iszonyúan melegedett ... az egyik tápkieg cégnek volt olyan terve, h az üzletekben mindenféle promóciós anyag pörög egy tv-n végtelenítve és Xiaomi stickekkel akartuk megoldani Power Automate segítségével, reggel lecsekkolta, h a szerveren van-e újabb file mint ami az eszközön van, ha igen akkor letöltötte és végtelenítve lejátszotta, de sajnos a stick sima 1080p-s anyagtól olyan szinten forrósodott és egyre jobban szaggatott, végül befagyott, h boxot kellett venni helyette, azzal már működött a dolog. (Más kérdés, h a projektet végül lefújták vmi miatt
)
Akkor néztem is, h sokan moddoltak rá custom hűtést: [link] -
Magnat
veterán
válasz
DrKapocs
üzenetére
Igazából leginkább a kíváncsiság miatt, mindenhol azt olvasom, h a legjobb low cost androidos okosító ... árban sem annyira jó mire ideér, tréfával meg minden szarral együtt 25 körül lesz, azért meg már találni itthon is ... mondjuk amiben jó (tudom, van ilyen is azért), h Netflix, Hobó meg mindenféle certfied ... Usában tuti h best buy ez a cucc amúgy az árát is tekintve

-
Magnat
veterán
Üdv,
megjött az Usánka Államokból az Onn 4k Plus... S905X5M 2/16, nagy meglepetésemre még magyarul is tud ... az account beállításhoz kellett amcsi ip cím, vpn-nel megoldottam, utána már nem érdekli. 14-es Adnroid, 2025 augusztusi biztonsági csomag.
Most tesztelgetem, eddig pozitív a kezdeti vpn-es hókamókát leszámítva, Smartube is felmászott szépen

-
Magnat
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Pont azért kérdezem fórumban, mert a Gugliban található spec alapján a Mi Box is tudja a 4k-t, pár naponta mégis merevre vagy tőle.
-
Magnat
veterán
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Köszi, jó lenne egy olyan eszköz amin biztosan műxik

-
Magnat
veterán
Üdv, rendeltem kíváncsiságból egy Onn 4K Plust, esetleg valaki próbáltam már (nekem csak januárra ér ide elvileg)?
Más téma, tud valaki tuti tippet egy olyan egyszerű feladatra, h 4k videókat játsszon le egy eszköz végtelenítve stabilan? Bónusz, ha még álló formátumban is tudja ... az a sztori, h egy helyen egy ilyen kütyüt üzemeltetünk és egy (nem tudom melyik generációs) Xiaomi box csinálja most, de minden régebbi leírás ellenére sem tudtam álló orientációt csinálni rá, aztán találtam egy valamilyen lejátszót ami tudott elforgatást, de mint kiderült, akkor nem megy a hw decode ... így meg a 4k baromira terhelte a rendszert, melegedett a box, nem nagyon bírta ... végül elforgattam a videókat ffmpeggel és azok mennek végtelenítve vlc playerben, de sajnos pár naponta így is megmakka, restartolni kell, pár havonta meg factory default visszaállítást is csinál, ilyenkor újra kell konfigolni mindent ... -
Magnat
veterán
Üdv,
nemrég cseréltem gépet, 5060TI 16GB elég lehet a Quest 3-mal pc gamingre?
-
Magnat
veterán
Egyébként mi a poén abban, h erre a Sziamiaú csodára próbálják felheftölni a CoreELECet? Azt hittem, ebben pont a Netflix meg a többi online streaming elérés a lényeg, CoreELECre nincs olcsóbban erősebb vas?
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract®
üzenetére
A PAL szabvány volt 720x576, de a képcsöves tv-k inkább 240-300 soros "felbontást" tudtak. (Mivel analóg cuccok, nem igazi felbontásuk van, hanem fekete-fehér sorokból ennyit lehetett megkülönböztetni)
-
Magnat
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Semmi gond, csak a te sztoridról jutott eszembe

-
Magnat
veterán
válasz
kis-attila
üzenetére
Az egyébként nem rossz, h megy rajta 8k folyamatosan, melóhelyen nálunk egy Xiaomi Box (sajnos nem tudom melyik generáció, de a dobozon büszkén hirdeti a 4k lejátszást) van beállítva arra, h pár 4k felbontású mp4 filet játsszon le végtelenítve ... az egy dolog, h képtelen voltam gyári firmmel rávenni arra, h az orientáció álló legyen, mondjuk h ez egy rétegigény, gondoltam akkor majd a lejátszóban elforgatom a videót .. nem tudom hányat próbáltam, végül VLC-nél maradtam, de ha elforgatom a képet akkor nem megy a hw decode, anélkül meg full darabos ... OK, ffmpeggel elforgattam a videókat 90 fokkal és azt játszom le VLC-vel, így megy a hw decode, de ennek ellenére pár naponta full kimerevedik a kép, ilyenkor ki-bekapcs és megy tovább ... plusz pár havonta vmitől annyira megmakkan, h gyakorlatilag factory resetet csinál, az accountot és a telepített programokat is eldobja

Úh ha ilyenre vki tud ajánlani tuti megoldást, ne tartsa magában
-
Magnat
veterán
Üdv,
hátha vkit érdekel: vettem innen a HA-ról pár hónapja egy jóárasított Dcolor GD1-et ... 11-es Androiddal jött, igazából csak YT-ra használom meg néha filmet nézni, de elég sok platformot támogat és ami tetszik, h a UI-ja egész simán műxik, nem nagyon röccen vagy akad ... nagy meglepetésemre nemség jött rá egy 1Gb körüli update, így most 14-es android verziót kapott és 2025 júniusi biztonsági frissítést ... [link]
-
Magnat
veterán
Érdekes, én most kipróbáltam az androidos tévémen, amit a Google Play Filmeken keresztül (illetve a lehúzható gombsorba integrálva) indított távirányító látja és tudom is távirányítani (mondjuk a Chromecast Ultra ott sem jelenik meg), de a Home-n keresztül nekem nem jelenik meg ilyen távirányító opció.
-
Magnat
veterán
válasz
forras2
üzenetére
Szia,
volt nálam egy Mi TV Stick tesztre, egy kis videót kellett volna pörgetnie végtelenítve. Borzasztóan melegedett már kis idő után is (van YT-n videó, ahol házilag tuningolják a hűtést), pár óta után meg rendre szaggatni kezdett a lejátszás. Kaptam kölcsön aztán egy MI Boxot is, ami belül ugyanaz mint a TV Stick csak 1 helyett 2 giga rammal és magasabb soc frekivel, az hibátlanul működött. Bár hozzáteszem, h a MI TV Stickről is sokaktól olvastam, h a melegedés ellenére teljesen jól műxik, de ha belefér a ktgvetésbe, én a Boxot jobb választásnak érzem. Fire Stickkel sajnos nincs tapasztalatom.
-
Magnat
veterán
Szia,
én próbáltam a Google TV előtti másik Google távirányítót ( [link]), ezzel egész jól lehetett távirányítani az androidos Sony tv-met és a nálam lévő Mi TV Sticket is. Aztán ezt nemrég a Google kinyírta (már semmilyen eszközt nem talál) és lett helyette az általad is említett Google TV, ami viszont csak a tv-t látja, a Xiaomi TV sticket nem. Fingom sincs, mit kéne telepíteni, egyébként minden Google komponens le van frissítve.
-
Magnat
veterán
válasz
Yogi Bear
üzenetére
Azt nem mondtam, h jók is

Én feltettem a Chrome apk-t a tévémre egyszer kíváncsiságból, úgy rémlik, h nem jelent meg a launcherben, hanem vmi trükkel lehetett indítani, esetleg gondolom Sideload launcher v vmi más kell hozzá, de itt egy segédlet: [link]
Egyébként alapvetően azért nincs túl nagy hagyománya a tv-n való browseolásnak, mert ha nincs egered v más kontroller, távirányítóval elég nyűgös használni.
-
Magnat
veterán
Üdv,
mi most a legerősebb ilyen kütyü amit belföldi forgalomban kapni lehet?
Szerk.: mondjuk 30-35k-ig, és Automate telepíthető legyen rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-5820K, GA-X99-Gaming 5P, 32 Gb RAM
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest