- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne, mivel nem igazán találtam hiteles választ hozzátok fordulnék. Kinéztem egy H96 Max Tv Box, kérdésem pedig annyi lenne hogy lehet hozzá használni Jack audio csatlakozót, vagyis a hangszórót rá tudom kötni (van RCA is a hangszóróhoz, de gyakorlatilag mindegy). Látom hogy van AV kimenet ami elvileg jó is lenne, de akkor a hangot az lehet rá küldeni HDMI helyett. Ez nagyon fontos lenne, mert csak ezen múlik hogy megveszem-e. Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv. -
-
Ájvé
veterán
A 3 kábelt én RCA néven ismerem. H96 Maxon viszont egyetlen kimenet van ami jackre hasonlít, van ahol AV jacket írnak, de AV jelentése audio/videó, egyetlen csatlakozón meg nem működik minden ügye. Már megvettem gyakorlatilag szóval majd akkor kiderül, remélem Jack lesz, hasonlít rá.
Fekete egy kábelen mindhárom? Hát ha van audio is akkor többi nekem nem számít. -
Ájvé
veterán
válasz Ciccuka #4507 üzenetére
Azért van így, mert spórolnak, de szerencsére nem maguknak hanem neked a villany számlán. Próbálj ki egy benchmark tesztet, ha megy 2 GHz-en akkor semmi baja nincsen. Egyébként ezek teljesen normális ARM Cortex magok, nem hiszem hogy ebben lenne bármi hiba (nyilván ha nem hibás eleve, vagyis nem működik rendesen, de akkor ez észlelhető hibákból amiket produkál működés során), inkább a hozzá integrált GPU lehet érdekes, mert ezen szoktak spórolni a kínai gyártók vagy más integrált dolgokon (wifi modul stb.). Működnie kell a megadott frekvencián, ez nem azon múlik hogy kínai vagy nem, ARM magok ezért. Ha esetleg 1,97 GHz-en megy akkor sem kell mindjárt az asztalra csapni, nem fog pont 2 GHz-en működni.
-
Ájvé
veterán
válasz Beni2360 #4517 üzenetére
Még nem kerestem rá, majd meglesz és nálam lesz majd próbálkozom vele. Amúgy olyat találtam ami RCA-ra vagyis amit mondtál piros sárga fehér stb kábelre bontja, ez amúgy jó is lenne a hangfalhoz, Jack is RCA átalakítóval van bekötve (hozzá kapott kábel). Erről van szó gondolom. Köszönöm szépen a segítséged, megjön akkor meglátom mire jutok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Somatom #4897 üzenetére
Nekem együtt megy a BT és a projektor hangszórója, ezért az utóbbit le is kellett halkítanom. Elvileg hangnál tudom váltani, HDMI és SPIDF között, de BT megy külön is ha van csatlakoztatva eszköz. Viszont hangerő ugyan úgy van szoftveresen kezelve, viszont a TV-n szerintem külön lehet hardveresen is állítani.
-
Ájvé
veterán
Látja a pendriveot? (Fájl kezelőben) Van valamilyen lejátszó telepítve? (Itt kodit preferálják, de én azt látom hogy nagy az erőforrás igénye, VLC sokkal kisebb igényű és gond nélkül futtatott nálam mindent, szóval ezt ajánlanám, ebben csak a menüben ki kell tallózni a lejátszani kívánt tartalmat és el kell indítani).
-
Ájvé
veterán
Nem tudom van-e rajta, MIUI-n kellene lennie, vagyis telefonokon mindig van, de ilyen TV Boxot nem láttam, viszont Playről gyorsan tudsz tölteni ha van internet kapcsolat.
Pendriveot nem tudom látja-e, szerintem kellene neki, próbáltad számítógépen a pendriveot? Ha új akkor érdemes azt is megnézni egy számítógépen vagy más eszközön amit egyrészt jól ismersz másrészt biztos jól működik. -
Ájvé
veterán
válasz kmatalik #5108 üzenetére
Belső sata szerintem nem sokban van (amúgy USB-ről külső lemezt bármelyikre lehet csatlakoztatni), de ilyen ami megfelel a leírtaknak biztos nincs.
Lehet jobban járnál egy HTPC-vel ilyen igények esetén.
Ha belső sataról lemondasz akkor Amazon Fire Cube, Nvidia Shield Pro vagy Roku Ultra eszközök közül érdemes nézelődni.kenand:
Írta hogy módosítás nélkül Androidon.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz vampire17 #5213 üzenetére
De wifi jel nem olyan stabil mint a kábel szerintem, de ha jó akkor nincs gond. Komolyabb FHD anyag amúgy lehet ennél magasabb bitrátás (szerintem), de az nem streaming anyag lesz. Jó eséllyel én is el fogok menni ebbe az irányba, itt kint németben elég szépen díjazzák az ilyen tevékenységet, otthon fizetem a Netflixet, akkor itt kint elvileg ugyan úgy elérem a teljes magyar tartalmat.
Amazon Fire eszközök vannak és Nvidia Shield, ha nem kell a mirror cast. -
Ájvé
veterán
válasz Beni2360 #5406 üzenetére
Az lehet hogy hülyeséget fecsegek, de linkeltem a a NAV hivatalos oldalát, itt pedig feketén-fehéren le van írva. Biztos hogy nem dollárban megszabva az érték határ, mivel EU-s szabályok érvényesek ott még Euróban számolnak, 22€ amúgy, de mindegy jövőre 0€ lesz a határ, azt könnyű lesz megjegyzi.
"Shipping quaranten" ezt mondjuk nem tudtam köszi, csomag biztosítás akkor magyarul, ilyet én is kötöttem Bangoodon.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Az egyébként Shipping Garantuee G-vel nem Q-val, vagyis GARANCIA, szóval nem én vagyok a balfasz, csak rosszul írtátok a szót, mindketten (én meg nem tudtam mire vélni a Quaranten szót, ezért erre tippelte, ez meg az én hülyeségem, mert ez egyébként karantént jelent ténylegesen).
-
Ájvé
veterán
De Euroba van az értékhatár megszabva, vagyis Euroba lesz az a 22. Ha a csomag teljes értéke (csomag küldés is beleszámít) meghaladja a 22€ akkor elvileg már áfa köteles lesz, semmi nem adódik hozzá, ez fölött már áfát kell fizetni.
"azaz még sem a 22Euro számít, hanem 10 euro alatt áfa tételt nem kell megfizetni"
Ezt mondjuk nem értem, méltányosságról meg NAV esetében végképp nem hallottam, de biztos létezik ilyen is. A szabály a 22€ magánszemély esetében EU-n kívülről rendelt árú esetén. USA-ból volt egyébként hogy jóval drágábban rendeltem árút (12-13000 Ft volt a vége), de nem kellett csak nyilatkozni, áfát sem kellett fizetni, de mindegy.
USD sose lesz áfa határ, mivel EU-ban vagyunk, árú behozatalára egységes közösségi szabályok mérvadók (itt a 1186/2009/EK Rendelet), EU-ban meg eurót használnak (nagyrészt). Szóval euróba fogják átszámolni az értékhatárt.(#5410) Beni2360
Rendben áfával növelt az értékhatárt, ez logikus, nem tudtam hogy gyakorlatban hogyan vámolnak.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz cipofuzo87 #5926 üzenetére
Nvidia Shield vagy Amazon Fire TV Cube, azt hiszem ezek tudnak megfelelni a követelményeknek, vagy építész egy HTPC-t az mindenre jó lehet.
Beelink GT-King nem Android Tv-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motoros topic
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest