- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
nimmrody #7388 üzenetére
Vagy van kinabol postaval 44 euroert -
vagy Csehből 36€
Most kaptam egy választ szintén erre a linkre:
Köszi! Akkor marad az x96Max.
EDM_WOMENDAY kóddal meg lehet spórolni
a posta költséget -1.52 € -
PBA
aktív tag
válasz
nimmrody #7252 üzenetére
Marhák a Netflixnél, nekem rendes előfizetésem van, és nyilván magasabb csomagra váltanék, ha ki is tudnám használni. Így marad az alapcsomag, ami max 720p-t tud, minek váltanék nagyobbra? Aztán meg csodálkoznak, ha a jónép megveszi az eszközt és hack segítségével nézi a tartalmat.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
nimmrody #7214 üzenetére
köszi, egyebek mellett én is néztem a Fire TV stick LITE -ot, ami ugyanúgy Netflix-licenszelt 1080p-ig, és untig elég lenne a feladatra, ráadásul 12k itthonról véve, egyedül az a gyenge pontja kényelmi szempontból számomra, hogy nem tud TV hangerőállítást.
a #7213 hsz 1.) célfelhasználásra
Fire TV mellett néztem a CC-ot, ami 16k körül,
és a X Mi TV Stick-et ami 13k körül van,
nem tudom melyiknek mi a gyenge pontja...de a 2.) célra meg a Fire TV 4K stick is jó lehet, mert a kívánt médialejátszáshoz elég is lenne
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
nimmrody #7183 üzenetére
Jó kis hardvert kapott S905X4 proci, 4GB ram, 64GB tárhely. Mondjuk a tv-box designja nekem egyáltalán nem jön be, se a fehér szín, se az a fa mintázatú tető, meg a hatalmas kék elülső ledfény, nekem a Xiaomi féle egyszerű letisztult dolgok jönnek be.
Nagyon örülnék ha Xiaomi is végre frissítené a Mi Box-ot hardveresen és kiadna valami ilyesmit, ami hardverileg kb ugyan ezt tudja, de kinézetre viszont valami szép letisztult egyszerű box, és Android TV (Google TV) 10-es rendszer van rajta, arra nagyon vevő lennék.
-
kenand
veterán
-
_ocsisajt
őstag
-
blakey
titán
válasz
nimmrody #6750 üzenetére
A Netflix licenc nem szoftveres gyorsítást jelent hanem engedélyt a hardveres gyorsításra. Tehát nem az van, hogy a S905X3 nem tudná a 4K Netflixet, mert pl. az S905X-es Mi Box S is tudja a 4K HDR-t. Tehát a valódi Netflixhez kell a licenc amit a Netflix biztosít. A GT-King is szoftveresen viszi és ott is előjön néha az akadás vagy a kisebb felboontás. Ha neked ez a tökéletes akkor hajrá, én mellőzőm, nekem a 4K Dolby Vision a "tökéletes".
Azert csak a full HD es nem 4k mert a tv csak ezt tudja. - nem, maximum ennyit tud a kiegészítő, nem megy 4K-ban és HDR-ben. -
-
tlala
addikt
válasz
nimmrody #3698 üzenetére
Minden Beelink GT1 mini ROM megy rajta az általános u211 alaplapja miatt.
Sajnos viszont a kijelző nem megy a GT1-es firmekkel (nem nagy kár, 1 méterről már úgy sem látható), a valamivel nagyobb gond, hogy a távkapcsoló sem, így marad a egér/légegér és esetleg egy billentyűzet.
Xannytech X96 Max romjával (XTMOD ATV) ezek nem állnak fenn, cserébe gond lehet az HBO GO-val, stb.
Kísérletezz, hogy a te felhasználói szokásaidhoz melyik ROM felel meg legjobban.
5-6 perc egy ROM csere, rém egyszerű és biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- További aktív témák...
- Kedvező árú PC és monitorok eladó
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest