Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Icewind #1571 üzenetére
Szia!
Nekem s2231w -m van és ki lehet kapcsolni a LED-et ebben is. Amúgy egyáltalán nem zavaró kék fénye van.
Az egyértelmű, hogy a felsoroltak közül az EIZO viszi a prímet. Ha a pénz nem számít csakis azt válaszd.
Ha nem szeretnél annyit költeni akkor a helyedben a DELL-t választanám, sok jót hallottam róla eddig.22" -os nem jöhet szóba? Mert akkor az S2231W lenne az arany középút.
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #1555 üzenetére
Ez nem alkoholos. Legalábbis keine ALCOHOL van ráírva.
Megmarja az alkohol a kijelzőt vagy mi? Gondolom ha valaki egyszer áttörli alkoholos ruhával még ne megy tönkre a monitor... -
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #1545 üzenetére
Én most ezt használom.
-
Eagl3
veterán
válasz
Cyberpunk #1481 üzenetére
Játékra szerintem nagyon nagy. Én is gondolkodtam, hogy full HD-s monitort választok, de az újabb játékok simán megeszik a mostani videókártyákat ilyen nagy felbontáson. Ezért is maradtam a 22"-nál.
Filmnél persze marha jól jöhet a nagy képernyő persze csak jó minőségű filmeknél.
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest