- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
szponzor
senior tag
válasz
Nyugdíjas #7700 üzenetére
Nem az, hogy fontos, csak jó ha van(mivel lehet,hogy akár 10 évre veszem a monitort, így nem tudom, hogy ezen az időszakon belül milyen eszközöket fogok venni, aminek viszont HDMI kellene). Ahogy írtam is, ezt meg lehet kerülni DVI-vel, de a FullHD felbontás az kellene, amihhez viszont szerintem jobban menne a 24",mint a 22". Főleg mivel elég sokat olvasgatok, nem akarom bogarászni a betűket, a monitorfelbontást meg natívban szoktam hagyni.
Aztán lehet, hogy várok még ezzel a vásárlással, hátha megy lejjebb az IPS paneles monitorok ára is. -
szponzor
senior tag
válasz
szatocs #7695 üzenetére
Hú, azt hiszem, hogy ebből gyűjtögetés lesz. A videót látva próbálok összegyűjteni egy IPS-esre elég pénzt, de mennyinél kezdődik mondjuk egy 24"-os FullHD IPS-es monitor, amin esetleg HDMI is van?
Meg mennyivel lenne drágább akkora méretben egy TV?
Hugomnak van egy 18,5"-os BenQ monitora, ami TN paneles. Azt szerintem kipróbálom, hogy mennyire gáz a belátási szög. A 24"-osnál még jobban torzul a szín a méret miatt, mint a 18,5"-nál ? -
szponzor
senior tag
válasz
abyssc2 #7693 üzenetére
Köszi szépen a hozzászólást. A videó is nagyon tanulságos volt, de amit elfelejtettem írni az előbb, hogy a Full HD felbontást és legalább egy HDMI csatlakozót szeretnék. A HDMI-t még meg tudom kerülni a DVI-vel, de Full HD jól jönne.
Ha árban annyi, hogy nem fér bele a 24", akkor jó lenne 22"-os is. Pl ez a Dell tényleg tetszik, csak hát jól jönne a nagyobb felbontás. -
szponzor
senior tag
Üdv!
Következő hónapban szeretnék venni egy új monitort, ami váltja majd a 17"-os CRT-met.
A kinézett darab az a BenQ V2400ECO. Tud valaki mondani erről valamit, esetleg jobbat ajánlani úgy 60 ezer ft-ig? (főként csak netezésre használom a gépem, esetleg film, játékra soha)
Csere után mi fog változni a képernyőméreten és felbontáson kívül? Főleg a szemre ható dolgok érdekelnének. A CRT-met 85 Hz-en járatom, néha így is megfájdul a szemem a sok gépezéstől. LCD-k jobban kímélik a szemet, de nem mennek ekkora frekvencián, ugye?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest