- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Merciless
csendes tag
válasz
GrooveHero #6747 üzenetére
argep.hu-n talalsz 60 alatt. En hardverkernel vettem 54625-ert. Amugy tetszik a monitor, jok a szinei (bar tok laikus vagyok hozza), a design is szexi. Azert meg szoknom kell ezt a meretet a 17-es utan (bar ezt most arrol irom, be van kotve mind2
). Ami hibanak felrohato, hogy kisse ingatag, ha enyhen meglokom az asztalt mar akkor is bemozog, de erre lehetett azert szamitanom a kepek alapjan is.
-
Merciless
csendes tag
válasz
old_artist #6743 üzenetére
De durva ez tenyleg angol
Jo nagy marha vagyok hogy ezt nem vettem eszre
Mind1, most majd elolvasom hogy mit is vettem... Thx!
-
Merciless
csendes tag
válasz
old_artist #6740 üzenetére
Jaja, ezt lattam enis, csakhat a nemettel azert akadnak nemi gondjaim, es ez baromi hosszu. Azt azert levagtam hogy a "gut" mit jelent a vegen
Ezt mar amugy P2450H-n keresztul nezem, meg nem allitottam be rajta semmit (csak a felbontast nativra), de igy elsore is tetszik a kepe. 796MB 17' flat CRT utan azert eleg eros valtas -
Merciless
csendes tag
Ez nekem is nagyon furcsa volt, ugyanezekkel a monitorokkal szemeztem. A specifikaciok alapjan LW-t valasztanam, emrt hangszoro/HDMI nekem nem kell, viszont a teszt meg meglepo modon lehuzza elegge (arra nem talaltam sehol infot, hogy ugyanaz a panel van-e a ket monitorban, a tesztek alapjan nem...).
Amugy ugynezki vegul P2450H-t veszek, mert ez kb ugyanannyi mint a 2494HS (egy hajszallal meg olcsobb is), de picit nagyobb - 24' a lathato kepmeret 23.6'-al szemben. Ezen is sokat vacillaltam, mert errol meg nem nagyon van teszt, de user review-k alapjan jo monitor...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest