Aktív témák
-
Zayl01
tag
Üdv!
Megvettem a W2452V-es monitort és mindjárt az összeszereléssel akadt 1-2 gondom
Az egyik az hogy nem akar a talpára csúszni a monitor vagyis nem teljesen marad kb fél centi hogy összeérjen teljesen. Ja és mivel nincs a helyén egyszerűen ha megemelem akkor csak a monitort emelem a talp lesesik róla. Beszarás a Samsungal nem volt ilyen gondjaim.
A másik meg ha akarom dönteni hátrébb akkor ki kell csavarnom a csavarokat? mert sehogy se lehet és nem is akarom jobban eröltetni. -
Zayl01
tag
válasz
-RobertO- #3458 üzenetére
Üdv!
Akkor Siemenset azt kihagyom és ezek közül mivel ez a 2 vagyis 3 variáció van melyiket vennétek?
W2452
M2394D
Na most az első abban tetszik hogy 1 inchel nagyobb és a fényerő is jobb 400 viszont az 1920x1200 az nem hd szabvány
Viszont a második Tv-nek is használhatom van távírányitója (bár nem Tv-nek használnám) a felbontása is HDTV szabvány, de 1inchel kisebb és a fényerősség 300.
Ja és van a Sasmung 245B bár ezt hanyagolnám mivel nem volt edddig szerencsém velük.
Előre is köszönöm a véleményeket, ötleteket. -
Zayl01
tag
Egyébként epp lekell vásárolnom a monitorom árát és azt bírom venni amit a Metróban találok mivel a monitrorom bedöglött és nem tudták megjavítani. Sajnos itt minden elég drága
Szerintem inkább a 24inches LG mivel a Siemensre csak 1 év garancia jár és nincs is 3 napos pixelhiba garancia se. -
Zayl01
tag
Üdv! Nagyon nagy gondba vagyok és sürgős help kellene.
Melyiket vegyem? LG W2452V-PF
Fujitsu Siemens AMILO SL 3260W
Az LG 89.990Ft
A Siemens 79.000Ft -
Zayl01
tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem, gondolom itt ránzésre is felismeritek a monitorokat mert van 2 moncsi a Metróban most "akciós" nem tudom elég drágának tünnek, de esetleg ha valaki megmondaná meyik fajta és hogy melyiket érdemesebb választani mert a kat-ba nem írja a fajtáját.(bár valszínű a drágább a jobb) Itt a kép róla.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest