Aktív témák
-
reandre
tag
válasz
Scoobyka #2879 üzenetére
Szia!
Dinamikus kontraszt váltást én igazából netezés közben találtam zavarónak, film közben csak bizonyos részeknél lehet észre venni - HellBoy 2 elején, mikor meséli az öreg a történetet, és van benne 2-3 kisötétedés, vissza viszont hirtelen jön a kép, akkor a DC kicsit lassan követte, de amúgy nem volt zavaró, mert a film folyamán máshol nem vettem észre, csak a végén a stáblitánál...
Játék közben meg abszolút nem vettem észre, bár speciel egy kifejezetten világos - Mirror's Edge - meg egy kifejezetten sötét - Left 4 Dead - játékkal próbáltam... -
Tithian
őstag
válasz
Scoobyka #555 üzenetére
Érdekes egy darab.
Itt egy normálisabb teszt róla: [link]
Egy egész hasznos fórum: [link]
Angol fórum: [link]Elvileg ugyanaz az A-MVA panel van benne, mint a BenQ F241W és az LG245WP monitorokban, ami ebben az árban legalábbis meglepő. Ami biztos, egyes funkciókban elmarad kétszer olyan drága társaitól, nincs pl. 1:1 pixel scaling. Létezik belőle TN paneles verzió is, az A-MVA pedig különféle bemenetekkel bíró változatokban kerül forgalomba (nem mindegyiken van DVI). Kisebb-nagyobb hibáktól sem mentes, de a poénokat már nem lövöm le, érdemes utánaolvasni.
Amit nem tudok mire vélni: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Hálózati / IP kamera
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Full HD LED Monitor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged