Hirdetés
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja neked meg találtam egy tippet
egy másik forumon olvastam, de szerintem van benne valami
1.) Vegyél egy KÖZGÁZ diplomát, felsőfokú angol nyelvvizsgát igazoló oklevelet. (cca 50 eFt)
2.) Sötétkék öltöny, csikos ing, világoskék öltöny fel.
3.) Drótkeretes szemüveg, nadrágtartó előny.
4.) Bőrtáska / aranyozott névjegytartó / Rolex / buzis vihogás további előnyt jelent
5.) Menj be az említett bankba.
6.) Ha megszólalsz, kicsit beszélj úgy, mint ha évekig külföldön éltél volna. (Keresgéld a szavakat, feltűnően túrkáld az orrod, vakard a tököd, szívd a fogad és krákogj, nyugodt, széles mosoly. Tuti siker bankos körökben )
Utána.
Amit a főnököd mond arra, 240 dB-vel helyeselni, a többire mosolyogva bólintani és gyorsan elfelejteni.
Mit nyersz vele ?
Még azt sem tudod, hol a lift és már a tied egy kb 10 millás nyugati vállalati autó, amit személyes célokra is nyugodtan használhatsz. Benzin, biztosítás, szervíz fizetve. Három év múlva új autó.
Bérelt lakás szintén. Fizetés min. 1 milla / hó.
HA elég sokat járkálsz a folyosón gonderhelten, lehúzott nyakkendővel, kezedben iratköteggel, akkor három hónap múlva lehet másfél milla is.
(Fizetés emeleés előtt rúgj ki legalább 1-2 beosztottat.
Ha telefonálsz, akkor angolul tedd, nyitott ajtó mellett, hangosan. (Nem kell senkit sem felhívni, csak hablatyolj valamit a kagylóba)) -
törölt tag
Bazz, ha a te hszeidet olvasom mindíg megtudok valami újjat.
és ez jó.
Azt még nem tudod véletlenül ,hogy a régi náci, számlákkal mi lesz, amikből még egy csomó van, és csak számlaszám meg kód kell ugye a felvételéhez. Ez érdekelne mert ugye ha elkezdik bolygatni ezeket akkor elég sok titokra fény derülne... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy másik forumon olvastam, de szerintem van benne valami