- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Köszönöm a tippet, jónak tűnik. Sajnos nem a mikrotik wifizik, hanem 9 db régi fajta router ap módban. A bejövő kérések lesznek osztályozva MAC alapján. A regisztráltak mennek egyenesbe, a többieknek van a hotspot. Úgy néz ki tűzfal oldalról fogjuk megoldani, az egyszerűbbnek tűnik.
-
amtibacsi
aktív tag
Arra már én is gondoltam, de ott egyenként kéne megadni a MAC címeket. Nálam viszont bárki bejenetkezhet az adott user névvel. (A feladat: iskolában a szünetben engedni kéne a netezést, de órák alatt tiltva a net) Most úgy oldottam meg, hogy a tanár kérésére nullázom a kikapcsolási időt, ha óra alatt is kell a net, viszont szünetben meg be kéne kapcsolgatnom.
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Nagyon kezdő mikrotikes vagyok. Csináltunk egy hotspot hálózatot, minden remekül működik, felhasználókat tudom paraméterezni, korlátozni, stb, viszont jó lenne időintervallumokat is megadni. Pl. Gizi nevű user 11:00 - 12:30 és 13:00-14:30 között tudjon netezni. Ehhez kéne betenni őt egy olyan profilba, ahol ez a szabály létezik egy script formájában. Na, ez a script érdekelne.Tudna valaki egy ilyet írni nekem ? Nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest