- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztianby
tag
Oké, mikrotik szerverei hogy érik el a belső hálózatomat?
-
Krisztianby
tag
(hobbi szinten hálózatozok)
Sziasztok valaki felvilágosítana a Mikrotikben a "back-to-home-vpn" funkció hogy megy ki a nyilvános hálózatra? Zavaradatóságomat azt okozza ha eddig bármiféle VPN-t akartam be állítani a szolgáltatói routeren engedélyeznem kellet hogy a nyilvános hálózatról bejövő kérések elérhessék a saját mikrotik routuremet. Ha ez nem teljesült akkor már szolgáltatói routernél elhasalt a kapcsolat. Ezzel ellentétben a back-to-home-vpn funkcióval simán nyilvános hálózattal elérem a szolgáltató mögötti Mikrotik routert és rajta a belső hálózatomat. Hogyan -
Krisztianby
tag
Sziasztok van egy Huawaei szolgáltató router ami IP-tv+net páros.
Olyan kérdésem lenne hogy fogtam egy Mikrotiket. Az összes portját bele pakoltam egy bridgbe. Ha össze kötöm a TVboxal adás van, ha közben rádugok még egy PC-t az is klafa van net. Viszont a WiFi istenért nem akar értékelhető sebességet produkálni. 240kb/s- tud magából kicsikarni?Kéne valami extra beállítás? Vagy ennek mi az oka?
-
Krisztianby
tag
Kis infó
Néha előfizettem a mindenamimikrotik.hu oldalra mikor volt szabad időm hogy videókat nézegessek és tanuljak. Nyilván azért fizetek elő havi 1 hónapra mert így éri meg számomra és ha esetleg nem jelenik meg új videó ne fizessek a semmiért.
Mai nap megkaptam hogy a későbbiekben ha valaki előfizet a tagságra majd lemondja azt és ezt kétszer megismétli tiltásban részesül.
Csak gondoltam jelzem
-
Krisztianby
tag
Mire megjött külföldről (ma) addigra magyar forgalmazók is elkezdték árulni normális áron
MikroTik L41G-2axD. Lehet túlzok de eszméletlen milyen erős a wifi-je mint sebességgel mint jel erősséggel. Közvetlen közelről megvan a 300mbps-s. És ha lejövök az emeletről és jóval arrébb megyek a wifi pontol sztem ez bőven van 20-30m +3 fal megvan a jel és 10-15mbps.
-
Krisztianby
tag
Sziasztok!
Lehetséges a MikroTikre hálózati meghajtót felcsatolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest