- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
szevasztok,
3g- usb modemmel szívok kicsit, ebben kérnék helpet.
Telekomos TP link router. Eddig csak annyit tettem, hogy interfaces nél PPP kapcsolatban felvettem.
APN: internet
és ha jól tudom akkor phone hoz kell beírni a *99#-t. nem tudok kapcsolódni, ez lenne a problémám.Köszönöm.
-
klambi
addikt
szevasztok!
Kis gondban vagyok, mert a remekül zakatoló 951G 2HnD routeremet ki kellett iktatnom, jött a Telekom a saját Cisco eszközével. Utánajártam 2 opció van hogy visszategyem a mikrotiket. 1 Bridge mód vagy DMZ. Első megoldással 2x befulladtam egyszerűen nem jutottam el a megfelelő ügyfélszolgálatoshoz és vagy 4x "megszakadt" a vonal... A DMZ nél meg valamit nem csináltam jól mert nem volt netem. Ebben tudtok segíteni, hogy hogyan kellene beállítani?
-
klambi
addikt
válasz
balaaa88 #1123 üzenetére
Ha otthoni használatra kellene, akkor én a kísérletezés miatt lehet, hogy kipróbálnám a EdgeOS-t.(kétségtelen, hogy ha kritikusabb helyre kellene akkor mikrotik, de ha kicsit kíváncsi vagy akkor én kipróbálnám, természetesen 1 mikrotikkel a polcomon.)
Igaz, hogy az os eléggé "fiatal" de 1 próbát megér. -
klambi
addikt
Szevasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy RB951 2HnD routerem, és pppoe-s csatlakozású net.
Beállítottam minden szükséges beállítást, működik is, azonban valami nem tökéletes. naponta 1x valamiért elhasal a net. A router elérhető. Odáig jutottam, hogy lehet a pppoe újracsatlakozása lehet a gond. Ugyanis ha azt reconnectelem akkor minden működik szabályszerűen, de a beállításokban connectednek jelzi a kapcsolatot, de a routerről pingelni kifelé nem tudok.
Ötlet valakinek hogy, mivel hogyan tudom ezt az apró de kényelmetlen dolgot kiküszöbölni? -
klambi
addikt
Szevasztok,
Olyan gondom lenne egy RB951G-2Hnd -n, hogy a pppoe tárcsázás nem sikerül neki, az adatok stimmelnek (régi routeren jók). 6.27 van a routeren.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest