- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silious
tag
válasz
lionhearted #24695 üzenetére
Itt a környéken 3 antenna ami nagyon közel van, azok mind 1,3,8,28 ezek olyan 1-2km. kb 2.5 km től van 20-as is.
-
Silious
tag
válasz
lionhearted #24691 üzenetére
Igen, jelentősebb a különbség..
Szerinted egy SXT vagy LHG jó lenne nekem arra a célra? -
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24689 üzenetére
Ahogy nézelődtem vagy az SXT vagy az LHG lenne nekem megfelelő, ha jól értelmezem, ezek ilyen 40-65 ezer között mennek. Ezek elvileg megfelelnének az igényeknek, csak a sim kártyát kell behelyezni és kábelen jönne is a net? Az 5g opcióként lett volna, ha árban nem nagy a különbség, és úgyis kell venni új eszközt, akkor elgondolkozok rajta.
-
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24671 üzenetére
Lehet hülyeséget mondok, de árban akkor már nem jobban jövök ki egy 4G-s antennával, egybe modemmel? Vagy nem úgy működik?
-
Silious
tag
válasz
E.Kaufmann #24664 üzenetére
Nem próbálkoztam még ilyennel, ezért is vagyok tanácstalan. Egy TP-link 4g routerem van (TL-MR6400). Ha a Yetteles kártya elviekben tudja az 5g-t azért gondoltam, hogy akkor valami komolyabb vevőt vásárolnék. Te mit tanácsolnál, mondjuk ha csak kültéri antenna kellene ehhez a TP-linkhez?
Vagy akkor a komplett eszköz ami 5G képes, melyik ajánlanád? -
Silious
tag
Sziasztok!
Egy kültéri 4G/LTE/5G antennára lenne szükségem, még nem volt ilyen témához szerencsém, így jól jönne egy kis segítség.
Egy külterületen lévő ház, jelenleg Yettel otthon net van bent, 4G wifi routerbe. Elviekbe a sim kártya 5g képes. A falak nagyon vastagok, a jel erőség emiatt 25%, ezen szeretnék javítani egy kültéri antennával.
A környéken van több Telenor antenna is, légvonalba 1,3-2 km-re így azokból lehet majd válogatni. Nagy igényeim nincsenek, legyen költséghatékony, a sebességnél inkább a ping, stabilitás lenne előnyösebb (nem játék, oldalak betöltése ami fontosabb).
Szerintetek melyik készülék lenne jobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest