Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Igaz, lényeges, hogy kívülről lev. klienssel és webes felületről is elérhető legyen a levelezőszerver.
Tehát jelenleg a forgalomirányító táblában három útvonal van bejegyezve. 2 ISP és egy LAN. Kívülről elvileg mindkét oldalt meg tudom szólítani és tovább tudja dobni a csomagot az ő egy szem connected belső hálózatába a megfelelő portokon. Amin bejött a kérés arra megy a válasz is vissza ez tiszta sor. Kifele az ISP1 útvonal fele küldené a csomagokat (alap esetben, e mellé jön majd a második domain kezelése is az ISP2 vonalon) erre kellene a routing szabály de jelenleg ha bekapcsolom mindkét ISP kapcsolatot egyik irányból sem elérhető a szerver. NAT szabályok mindkét irányban fel vannak véve.
Láttam példákat 2 ISP -s failover és load balancing megoldásokra azokkal, amiket írtál de nekem nem pont azokra van szükségem bár időráfordítással biztosan ki tudnám bogarászni belőle, ami nekem kell. Ezek a szabályok egy már meglévő VPN mangle szabályból lettek átalakítva az lehet, hogy befejezetlen, ehhez kellett volna egy kis segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold