- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
ugyanaz a ros , nem értem a kisérleti megjegyzést.
Persze még nem tudja kihajtani a maximumot a vasból, igy még nem tud gigást natolni, de nagyon stabil, ezt fél év használat után mondom. Nincs benne wifi, de én ezt pozitivumnak is fel tudom fogni, mert capsman ettől még lehet, és pár filléres hap ac liteal sokkal jobb lefedettséget is kapsz. (főleg ha netán tényleg rendesen szerver szobába kerül esetleg egy rackbe, ahogy ezt ritkán tapasztalom is)
nem tudom ki hogy van vele, vannak jó tplink eszközök, de én nem szivesen engedek be a hálózatomba. (mondjuk ez itt egy nem managalhető switch csak, talán ez nem baxik ki senkivel
) az ubnt -vel is sok negativ tapasztalatom van, a nyáron igy kapom a netet kedvenc nyaraló helyemen, ahol egy hegyről lövik le a netet a balatonpartra, és még van pár link, mig eljut hozzám. Idén vagy 4 eszköz krepált be, mindegyik garis volt, de a net kiesés nekem nagyobb probléma, mintha kicsit lassabb. (ebből nem lehet és nem is akarok általánositani, de nekem az ubnt nem bejövős)nekem a mikrotik általában véve nyugalmat hozott az életembe, a router, wifi problémák az egy századára estek vissza, mióta ilyen eszközök vannak a felügyelt hálózataimban. nehezebb kiirtani az emberekből a rossz beidegződést, akik rögtön kihuznak, ujrainditanak, dugdosnak, ha nem megy valami, pedig még sosem a miki volt a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az ubnt -vel is sok negativ tapasztalatom van, a nyáron igy kapom a netet kedvenc nyaraló helyemen, ahol egy hegyről lövik le a netet a balatonpartra, és még van pár link, mig eljut hozzám. Idén vagy 4 eszköz krepált be, mindegyik garis volt, de a net kiesés nekem nagyobb probléma, mintha kicsit lassabb. (ebből nem lehet és nem is akarok általánositani, de nekem az ubnt nem bejövős)

ekkold