Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
tag
válasz
myk_to
üzenetére
Tok ertheto mit es miert akarsz csinalni, en is csinaltam. Az egyetlen kulonbseg, hogy olcson szereztem hasznalt mikrotik routert ami a labor eszkoz lett es azon tudtam mindent kiprobalni. Nem kellett licensz problemakkal kuzdeni, emulalni wifit, driverekkel vacakolni - csak ott volt es ment. Bonusz elony, hogy legalabb volt egy hidegtartalek eszkoz, ha az eles esetleg bekrepalt volna.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
myk_to
üzenetére
Őőő, nem. Azt fogja látni a virtuális környezet, amit a VM gazda rendszer átenged valahogy. Vagy emulál egy konkrét hw-t vagy pedig emulál egy szintetikus eszközt (gyorsabb, mint egy létező eszközt emulálni). De még ennyi nem elég, a vendég rendszerben meg kell driver ehhez. Persze van még olyan, hogy USB meg PCIe passtrough, ami teljes egészében átengedi az eszközt a vendég rendszernek.
Wifi esetén én még nem láttam, de nem is kellett olyan, hogy a wifi-t teljes egészében átengedd (max USB vagy PCIe passtrough), max a hálózati forgalmát tudod becsatornázni (de jöjjön bátran egy guru, aki meg tud cáfolni), de ilyen Wifi specifikus dolgokat nem érsz el (kapcsolódás hálózathoz, üzemmód váltás, stb..), hanem egy vezetékes eszköz fog látszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Robotporszívók
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Logitech szerviz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold