- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #22624 üzenetére
Persze,elolvastam, és tényleg jó, csak valami nyilván triviális apróság nálam a jelek szerint kimarad.
A Quick Setupot beállításra nem használom (a LAN IP-cím beállítása volt a kivétel), csak gyorsnézetre.
És éppen ezzel próbálkozom: alapbeállítás nélküli resettel indítok.
Az LTE > WAN konfigurációm ugye megvan, működik, most éppen szépen kapom rajta a nyilvános IP-címet.
Odáig is eljutottam ugye, hogy lássam IP-címmel az eszközt. De ezen a kapcsolaton ő nem fogadja a netet.
Kétszer próbálkoztam a DHCP-klienssel, és biztosan itt rontottam el valamit, ugyanis amint beállítottam az Eth2-re a DHCP-klienst, a routerem (ami ugye a WAN-portjával az Eth1-ről kapja a netet, LAN-oldalon meg az Eth2-höz csatlakozik) elkezdett 100-as (nem ám 192.168-as!!!) IP-címenet kapni a WAN oldalon, és ennek megfelelően szépen el is veszítette a DDNS-t.
Tehát valamit a DHCP-kliens Ezth2-re, és csakis rá kapcsolásánál rontok/mulasztok el.
(Alatta a Status rész tök üres.)Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7600 XT 16GB / B550M / 16 vagy 32GB RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD / 700W
- Eladó masszírozó fotel, 3 év garanciával, számlásan! ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest