Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
adika4444
üzenetére
ÍÍ hát nem tudom, itt mo-on vettem. Hát usb-c usb c. Nincs preparált kábelem, nem tudok pontos fogyasztást mondani. Rádugtam egy powerbankra, annyira nem bíznék benne, olyan 600mA 1A körül ugrál. Eszik azért. Ráadásul, minél gyérebb a térerő, annál inkább megy végfok, szóval itt városban jó térerő mellett van ez. Attól függ mekkora az a powerbank. Ilyen 20-30 ezer mAh-ás powerbannkal elmegy egy ideig. Olyan 80 mbit körül megy telekommal itt, telefonom 150 körül megy. Mondjuk nyilván jobb modem van egy többször annyiba kerülő telón. A belseje egy nagy alu hűtőborda. Mikor megjött beraktam a sim-et. Aztán ki kellett vennem jó múltkor. Hát, nem kattant vissza. Nem tudom miért. Szétpattintottam, úgy nyomtam bele, úgy bekattant. Aztán összeraktam. Nem hinném, hogy a cucc hibája. Ez a nanosimet visszarakom egy mikro méretű adapternek mondott viccbe egy vicc amúgy is. Szerintem jó kis vacak. Ezzel megy a nyílt net a melóhelyen, mivel ott annyira korlátozva van, hogy szinte nincs is. Az benn a jó, hogy kicsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Yoga 9th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!LCD!! 360R (RGB)
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold