-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Úgy végig jártam, hogy probléma nélkül kicserélték a rossz cuccom. Volt mikor postán küldtem vissza, akkor mondjuk 30 nap volt, későn vettem észre a hibát. Ott se varáltak aztán, kérdezték pénz, vagy csere. Személyesen még egyszerűbb. Kekec van, vásárlók könyve, már buktak is. Annak nyoma van és válaszolni kell. Nem fogják megkockáztatni. Ügyfélkapun át is fel lehet nyomni őket. Kapnak egy általános fogyasztóvédelmi vizsgálatot. Az drágább, mint egy 25 ezer forintos router. Azért is írtam korábban, hogy már cseregaranciával veszek dolgokat. Alza stb. Egy 85 ezer forintos switchnél + 4000 ft volt. Nem volt jó, visszaküldtem. Odaért, másnap, írták, hogy holnapután jön a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest