- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
E.Kaufmann #19165 üzenetére
Jó dolog az IPv6, főleg a tartomány miatt, ha a túloldal is támogatja, nem kell azon vacakolni, hogy most az egyik gépre irányítom a 80-as portot, akkor a másikra a 8080-at, vagy ha nem, fel kell húzni egy nginx-proxy-t.
Csaptam jó áron Kimsufi dedikált szervert SSD-vel, IPv4-en elég gyatra, 100 Mbps-os hálózatot adnak, de IPv6-on csak papíron van korlátozva, tehát megy a gigabit amit bír a gépben a NIC. V6-on a sebességtöbblet mellett az is marha kényelmes, hogy ha kell hirtelen valamire egy VM (akár Linux akár Win) akkor simán el lehet érni kívülről, nem kell logikázni melyik port szabad még, meg átállítgatni. Pl. ha 5--10 percre kell valamihez fellövöm, használom a külső címet alap portokkkal és törlés. Macerásabb mint erre a feladatra fellőni valami VPS-t a felhőben, sebességre normális szervert venni, de egy 19 eurós dedikált vas esetében elnéző azért az ember az apró kellemetlenségek kapcsán és kb. bármit meg tudok valósítani.
Kicsit elOFF-oltam, de a lényeg talán benne van, a v6-ban nagy jövő van
-
Lenry
félisten
válasz
E.Kaufmann #19165 üzenetére
mobilhálózatok már nagy erővel használják
az Androidban pl a mai napig nincs DHCPv6, ezáltal nincs rendesen implementált IPv6 se, úgyhogy annyira nagy erőket azért nem fektetnek bele...
akik bottal se piszkálnák...
üdv köreinkben. én se piszkálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest