- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
ekkold #12596 üzenetére
A 2 éves nagyon határ eset, inkább másfél, pár custom rom már tudta talán 2 éve is ha jól emlékszem (bár ez telefon függő is volt), illetve akkor kezdődött el a dolog, de az én lassan 1,5 éves telefonom is tudta már a kezdetben és most is (A70), szóval csodálkozok, hogy ennyire újdonság sokaknak, illetve azon is hogy egy S8-as telefon pl. nem tudja, már ha Galaxy S8-ról van szó, mert az mindig a prémium kategória volt a Samsungnál és a legújabb szoftverrel illene tudnia már csak a hardvernek is, na de mindegy.
Egyébként már én is leírtam a véleményem ezzel a MAC-es dologgal kapcsolatban egy kicsit megmódosítva az előző hozzászólásom, bár gondolom ez a vélemény nem mond újat senkinek tőlem
Egyébként ennek a MAC-es dolognak inkább kontrollált formában van értelme, ha pont adott MAC címet akarsz használni, mert mondjuk csak azzal tudsz az adott hálózatra felcsatlakozni, vagy ilyesmi, egyébként még rosszul is elsülhet, mert ha identitást akar védeni pont ez a MAC dolog, akkor te elkövethetsz valami hülyeséget más MAC címével és valaki más is elkövethet hülyeséget a te MAC címeddel, szóval tényleg nem sok értelmét látom, na de ez én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő