Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Fold?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
A 2 éves nagyon határ eset, inkább másfél, pár custom rom már tudta talán 2 éve is ha jól emlékszem (bár ez telefon függő is volt), illetve akkor kezdődött el a dolog, de az én lassan 1,5 éves telefonom is tudta már a kezdetben és most is (A70), szóval csodálkozok, hogy ennyire újdonság sokaknak, illetve azon is hogy egy S8-as telefon pl. nem tudja, már ha Galaxy S8-ról van szó, mert az mindig a prémium kategória volt a Samsungnál és a legújabb szoftverrel illene tudnia már csak a hardvernek is, na de mindegy.
Egyébként már én is leírtam a véleményem ezzel a MAC-es dologgal kapcsolatban egy kicsit megmódosítva az előző hozzászólásom, bár gondolom ez a vélemény nem mond újat senkinek tőlem
Egyébként ennek a MAC-es dolognak inkább kontrollált formában van értelme, ha pont adott MAC címet akarsz használni, mert mondjuk csak azzal tudsz az adott hálózatra felcsatlakozni, vagy ilyesmi, egyébként még rosszul is elsülhet, mert ha identitást akar védeni pont ez a MAC dolog, akkor te elkövethetsz valami hülyeséget más MAC címével és valaki más is elkövethet hülyeséget a te MAC címeddel, szóval tényleg nem sok értelmét látom, na de ez én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- OLED TV topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- 27% - GEEKOM Mini PC Intel U9-185H / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK!
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- DJI NEO 2 DRONE, ÚJ 2 ÉV GARANCIÁVAL ELADÓ
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest