- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Köszönöm.
Maradok az autododakta és a net oktatóknál? Elvégre nem egy cég hálózati rendszerét akarom managelni, hanem egy megbízható és jól működő hálózatot szeretnék használni, felügyelni.
És külön köszönöm az eddigi segítséget, amit nekem adtál. Nagyon hálás vagyok miatta.
Lenne még egy kérdésem.
Ha lementem a beállításokat, azokat áttehetem egy másik mikrotik-be? (Későbbiekben gondolkodok egy wifisben)
Ha lenne Szegeden ilyen mikrotik tanfolyam, ami 1 napos és nem olyan drága, akkor azon részt vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Nintendo Switch 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Opel topik
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest