- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Hali!
Én megkérdeztem, igaz kb. egy éve, a paramétereket.
Tehát az akkori információk:
1., Bárhová telepítik, de a 100 m-en belül elérhető előfizetők számától függ az előfizetési díj. Akkor 10 előfizetőnél 6250,- Ft (bruttó) volt a havidíj.
2., A mikrohullámú egységtől 100 m-es körben vitték ki a kábelt.
3., Állítólag 2Mbit/s / 64 kbit/s -os asszimetrikus adatátvitelért kérték a díjat, de a rendszer szimmetrikusan működött.
4., a 2Mbit/s az elméleti maximunma volt a rendszernek.
5., Saját tapasztalat: kipróbáltam az ilyen megoldásukat, szerintem egész jó volt.
6., Bővebb információt ők tudnak mondani. Ha nemakarsz telefonálni, akkor szerintem menj be a céghez. (Zeg., Kossuth L. u. bolt)
Sok sikert. -
alga
tag
Az általad majdnem helyesen leírt oldalon van e-mail cím is, az ügyfélszolgálat menüpontban. Jól eldugták.
Ha ott teszed fel a kérdésedet, kicsit nagyobb az esélye, hogy korrekt választ kapjál. És pénzbe sem kerül.
Én annyit hallottam, hogy ez a módszer akkor működik, ha a lakóhelyedről rálátsz az ő antennájukra (amit kiemelkedő helyekre szoktak tenni), és rossz időjárás esetén nem feltétlenül működik jól.
Az én lakóhelyemen 64-384 kbps közötti sebességgel árulják, (fel és letöltési sebesség azonos), korlátlan hozzáféréssel 6250-20000 Ft (ÁFA-val).
Azaz szerintem lassú és nem igazán olcsó az ADSL-hez képest. A modem helyett, ha nincs ADSL, jó lehet. De ez nem ugyanaz a város, nem ugyanaz a cég.
Alga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Acer notebook topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest