- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Hali!
Én megkérdeztem, igaz kb. egy éve, a paramétereket.
Tehát az akkori információk:
1., Bárhová telepítik, de a 100 m-en belül elérhető előfizetők számától függ az előfizetési díj. Akkor 10 előfizetőnél 6250,- Ft (bruttó) volt a havidíj.
2., A mikrohullámú egységtől 100 m-es körben vitték ki a kábelt.
3., Állítólag 2Mbit/s / 64 kbit/s -os asszimetrikus adatátvitelért kérték a díjat, de a rendszer szimmetrikusan működött.
4., a 2Mbit/s az elméleti maximunma volt a rendszernek.
5., Saját tapasztalat: kipróbáltam az ilyen megoldásukat, szerintem egész jó volt.
6., Bővebb információt ők tudnak mondani. Ha nemakarsz telefonálni, akkor szerintem menj be a céghez. (Zeg., Kossuth L. u. bolt)
Sok sikert. -
alga
tag
Az általad majdnem helyesen leírt oldalon van e-mail cím is, az ügyfélszolgálat menüpontban. Jól eldugták.

Ha ott teszed fel a kérdésedet, kicsit nagyobb az esélye, hogy korrekt választ kapjál. És pénzbe sem kerül.
Én annyit hallottam, hogy ez a módszer akkor működik, ha a lakóhelyedről rálátsz az ő antennájukra (amit kiemelkedő helyekre szoktak tenni), és rossz időjárás esetén nem feltétlenül működik jól.
Az én lakóhelyemen 64-384 kbps közötti sebességgel árulják, (fel és letöltési sebesség azonos), korlátlan hozzáféréssel 6250-20000 Ft (ÁFA-val).
Azaz szerintem lassú és nem igazán olcsó az ADSL-hez képest. A modem helyett, ha nincs ADSL, jó lehet. De ez nem ugyanaz a város, nem ugyanaz a cég.
Alga
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Lightroom topic
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest