- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
Hello, elég érdekes problémám van, már tiszta ideg vagyok, remélem tudtok segíteni.
Leírom pár szóban hogy mi történt:Diablozunk haverral, TS-en beszélünk közbe, mint mindig. Egyszer csak mondja, hogy nem hall rendesen, zúgok recsegek minden hülyeség.. Najó, gondoltam megnézem mi lehet a probléma, soha nem volt ilyen gondom.
Nos, tényleg zúg ez a vacak, nem hallom vissza a hangom. Megnéztem Steamben is, ott se jó a voice. Na, gondoltam nagyon jó, dobhatom ki az Icemat Siberiamat..
Régi füles elő, bedugom, probléma ugyan ez.
Kihúzom fülest, megnéztem laptop beépített mikrofonját.. ugyan ez. wtf?
Hangkártya driver törölve, új felrakva, végső elkeseredésemben w7 újrarakva.
Semmi változás.Meghalt a hangkártyám? A Hang tökéletes.. csak a mikrofonnal van probléma.
Nem igazán értem, egyik pillanatról a másikra történt a dolog.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest