- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Video narráláshoz keresek mikrofont relatíve low-budget kategóriában, de nem tudom milyen irányban lenne érdemes nézelődnöm, ebben kérném a segítségeteket.
Amit tudok, hogy mindenképp kardioid karakterisztika kéne. Elég hangos a laptopom, és bár használnék majd RTX Voice-t zajszűréshez, jó lenne ha minél kevesebbet venne fel a hangjából a mikrofon.
Dinamikus vonalon például a Samson Q2U és Maono HD300T az, amit sok helyen ajánlanak, ezekben az tetszik, hogy USB-vel közvetlenül a gépre is csatlakoztathatók. Hátrányuk, hogy kéne hozzájuk állvány, emiatt helyigényesek, illetve ügyelni kellene rá, hogy végig megfelelően közelről beszéljek bele.
Amik szimpatikusabbak lennének, azok a szintén dinamikus fejmikrofonok. IMG Stage Line HM-30 és Audio-Technica PRO 8 HEX azok, amik árban beleférnek, nagyon maximum Shure WH20-XLR.
Viszont ezekről nem sok tesztet találtam, nem tudom az előzőekhez képest milyenek lennének hangminőség és háttérzaj tekintetében. Illetve jól értelmezem ezen video alapján, hogy dinamikus mikrofon lévén elég lenne egy usb átalakító a csatlakoztatásukhoz, vagy kéne valami interfész is?
Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...Harmadik opció: kondenzátor fejmikrofon Shure PGA31-TQG, vagy csiptetős BOYA BY-M4C, de gondolom ezek több háttérzajt vennének fel, mint a dinamikusak.
Ti mit ajánlanátok? Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bocsánat, ha hülyeséget kérdezek, teljesen fogalmatlan vagyok a témában...