- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Szakos90 #117 üzenetére
Szerintem a Te esetedben egy kardioid karakterisztikás dinamikus mikrofonra volna szükséged egy asztali állvánnyal. Persze ahhoz erősítő is kell, bár az manapság már mindenkinek van. Én is olyat vettem, csak az erősítőm kevés hozzá ezért eladósorba is került. Viszont én csak gameplay videózok egyelőre, szóval egy headset-el is beértem.
Na de egy 20-as keretből már egész faszákat lehet venni. Viszont egy jobb asztali mikrofon állvány sem 2 fillér.Reklám helye: Az említett mikrofon egy AKG D44S dinamikus kardioid karakterisztikás mikrofon. 10k-ért adom, ha érdekel plusz a legolcsóbb állvány amit be lehet szerezni mellé egy kn-mictable10 -es + 600Ft.
Na ezek után senki sem fogja nekem elhinni, hogy nem azért írtam a hozzászólásomat, hogy eladjam a cuccaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest