- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
Ha nem látsz G-track-et akkor a Trust Emita hasonlóan jó minőség és komplett szett - csakhát nem működik teljes audio interface-ként meg nincs annyi hardveres állítási lehetőség... (meg talán drágább is kicsit, viszont elég érzékeny, jó minőségű)
Vagy olcsóbban esetleg a Marrantz / Trust Gxt 242 amik USB-s plug-and-play mikik és jó minőségük van már -
nuke7
veterán
Most nagyon nehezet kérdeztél... ha hosszabb távra tervezel, mindenképp behringer-t vennék.
Nem is a mikrofon miatt elsősorban, hanem mert sokoldalúbb, jobban bővíthető / fejleszthető inkább... Egy nagyságrenddel jobb XLR mikrofont is rá tudsz tenni és jól fog szólni (még jobban), nem lesz szűk keresztmetszet.A G-track jó miki, és egyszerű. Ha nem akarsz később fejleszteni csak egy mindenes, jó mikrofon kell, nem akarsz állítgatni, stb.: Akkor G-track.
Nemrég vettem észre pl. hogy a behringer um2 + bm800 kombónak sokkal kisebb a alapzaja mint a G-track-nek és jobban is be tudom állítani emiatt felvételhez - persze a hangszíne viszont a G-track-nek jobb szerintem -
nuke7
veterán
igen, azért ajánlom, mert ez kb. a BM-800 megfelelője, csak kapható magyarországon, viszonylag gyorsan elérhető. Kb. mindent adnak is hozzá, így majdnem azonnal használható.
A BM800-hoz néhány helyen adnak egy kis USB-s hangkártyát, de ahogy a videóban is mondtam , érdemes lehet egy behringer UM2-re beruházni, és XLR-XLR kábellel használni, mert nagyságrenddel jobb hangja lesz.
De jó is, hogy mondod! Ha valaki nem szeretne ennyi mindent venni, akkor a legolcsóbb usb-s mikrofon is ajánlható, a cmi-8000 és a Yenkee 1040 scout is, ahogy azt az előző hsz-ben írtam is
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Nők, nőügyek (18+)
- Suzuki topik
- Spórolós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest