- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonix888
csendes tag
Mostmár működik hibamentesen,tökéletesen!
Inkább a proceszor kapcsolt let ebben biztos vagyok.Megnéztem a diódákat a proci körül,hogy meg vanak e púposodva,de nem.
Új tápegység van bene! Szétszedtem az egész gépet ahogy csak tudtam és aztán összeraktam megint(unalmamban)
,és aztán jó lett!
Lehetséges hogy a processzoron nem volt jól a borda,és a zselé is teljesen beszáradt, tettem rá új zselét.
A videokártya nem tud túlmelegedni,mert a biztonság érdekében tettem rá hűtést, ami nem is hűti túlságosan le.
Az alaplap nem hiszem hogy kukába való lenne. 3 éve birja már nállam és még soha nem nyirt ki semmit!én meg vagyok elégedve ezel az alaplappal,persze újjítás nem ártana,mert hát követni kell a számítógépek fejlődését,már ha lehetséges
.De azért köszi a segítséget!
-
Thrawn
félisten
1.

2.
3.
Elolvastad te azt a cikket amit linkeltél? Szerintem nem. Ráadásul már lassan négy éves, és még sosem hallottam, hogy a PEG kinyírt volna egy VGA-t. Mellesleg akkor kapcsolod ki amikor akarod (enyémben is van, kikapcsoltam mert én szeretem a VGA-mat tuningolni).
i915P és i925X chipes lapokkal kezdődött a PEG pályafutása, azóta szinte mindegyik lapjukban benne van.
Megőrülök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 2. és 3. generációs processzorok.
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

,és aztán jó lett!
.