- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonix888
csendes tag
Mostmár működik hibamentesen,tökéletesen!
Inkább a proceszor kapcsolt let ebben biztos vagyok.Megnéztem a diódákat a proci körül,hogy meg vanak e púposodva,de nem.
Új tápegység van bene! Szétszedtem az egész gépet ahogy csak tudtam és aztán összeraktam megint(unalmamban),és aztán jó lett!
Lehetséges hogy a processzoron nem volt jól a borda,és a zselé is teljesen beszáradt, tettem rá új zselét.
A videokártya nem tud túlmelegedni,mert a biztonság érdekében tettem rá hűtést, ami nem is hűti túlságosan le.
Az alaplap nem hiszem hogy kukába való lenne. 3 éve birja már nállam és még soha nem nyirt ki semmit!én meg vagyok elégedve ezel az alaplappal,persze újjítás nem ártana,mert hát követni kell a számítógépek fejlődését,már ha lehetséges.
De azért köszi a segítséget!
-
sonix888
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy nem jó helyre irok,de procira gyanakszom!
Az a problémám,hogy játék közben, és nagy pc etrhelésnél hirtelen elsötétül a monitorom,mintha kikapcsolna a proci,de a hűtők mennek tovább!
Szóval a probléma akkor kezdődött amikor megvettem az új videokarit. ezt le teszteltük másnál,de ott tökéletesen ment. Vettem új tápo 500w-osat,mert azt hittem az a kicsi,de nem! a probléma továbbra is fent áll. A proci nincs húzva! Nem egy mai gép:
Asus A7V600 alaplaAMD AThlon MP 2300+ (Socket A) Proci
120 GB vinyó
1 GB RAM
GeForce 6200
500w sl-500 táp.nincs púposodás a diódákon!
Aki tud segítsen,mert én kifogytam az ötletekből!
előre i köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest