Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sonix888

csendes tag

válasz Thth #97 üzenetére

Mostmár működik hibamentesen,tökéletesen!
    Inkább a proceszor kapcsolt let ebben biztos vagyok.Megnéztem a diódákat a proci körül,hogy meg vanak e púposodva,de nem.
    Új tápegység van bene! Szétszedtem az egész gépet ahogy csak tudtam és aztán összeraktam megint(unalmamban):D,és aztán jó lett!
    Lehetséges hogy a processzoron nem volt jól a borda,és a zselé is teljesen beszáradt, tettem rá új zselét.
    A videokártya nem tud túlmelegedni,mert a biztonság érdekében tettem rá hűtést, ami nem is hűti túlságosan le.
    Az alaplap nem hiszem hogy kukába való lenne. 3 éve birja már nállam és még soha nem nyirt ki semmit!én meg vagyok elégedve ezel az alaplappal,persze újjítás nem ártana,mert hát követni kell a számítógépek fejlődését,már ha lehetséges;).

De azért köszi a segítséget!

• sonix888

csendes tag

Sziasztok! Lehet hogy nem jó helyre irok,de procira gyanakszom!
    Az a problémám,hogy játék közben, és nagy pc etrhelésnél hirtelen elsötétül a monitorom,mintha kikapcsolna a proci,de a hűtők mennek tovább!
    Szóval a probléma akkor kezdődött amikor megvettem az új videokarit. ezt le teszteltük másnál,de ott tökéletesen ment. Vettem új tápo 500w-osat,mert azt hittem az a kicsi,de nem! a probléma továbbra is fent áll. A proci nincs húzva! Nem egy mai gép:
    Asus A7V600 alapla

AMD AThlon MP 2300+ (Socket A) Proci
    120 GB vinyó
    1 GB RAM
    GeForce 6200
    500w sl-500 táp.

nincs púposodás a diódákon!
    Aki tud segítsen,mert én kifogytam az ötletekből! :F
    előre i köszi!

Új hozzászólás Aktív témák