Hirdetés
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonix888
csendes tag
Mostmár működik hibamentesen,tökéletesen!
Inkább a proceszor kapcsolt let ebben biztos vagyok.Megnéztem a diódákat a proci körül,hogy meg vanak e púposodva,de nem.
Új tápegység van bene! Szétszedtem az egész gépet ahogy csak tudtam és aztán összeraktam megint(unalmamban)
,és aztán jó lett!
Lehetséges hogy a processzoron nem volt jól a borda,és a zselé is teljesen beszáradt, tettem rá új zselét.
A videokártya nem tud túlmelegedni,mert a biztonság érdekében tettem rá hűtést, ami nem is hűti túlságosan le.
Az alaplap nem hiszem hogy kukába való lenne. 3 éve birja már nállam és még soha nem nyirt ki semmit!én meg vagyok elégedve ezel az alaplappal,persze újjítás nem ártana,mert hát követni kell a számítógépek fejlődését,már ha lehetséges
.De azért köszi a segítséget!
-
sonix888
csendes tag
Sziasztok! Lehet hogy nem jó helyre irok,de procira gyanakszom!
Az a problémám,hogy játék közben, és nagy pc etrhelésnél hirtelen elsötétül a monitorom,mintha kikapcsolna a proci,de a hűtők mennek tovább!
Szóval a probléma akkor kezdődött amikor megvettem az új videokarit. ezt le teszteltük másnál,de ott tökéletesen ment. Vettem új tápo 500w-osat,mert azt hittem az a kicsi,de nem! a probléma továbbra is fent áll. A proci nincs húzva! Nem egy mai gép:
Asus A7V600 alaplaAMD AThlon MP 2300+ (Socket A) Proci
120 GB vinyó
1 GB RAM
GeForce 6200
500w sl-500 táp.nincs púposodás a diódákon!
Aki tud segítsen,mert én kifogytam az ötletekből!
előre i köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
,és aztán jó lett!
.