Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Eddig azért nem válaszoltam a mailre meg az MSN-re, mert suliba voltam. De látom, hogy már tárgytalan is.

-
erdeya
senior tag
Na ezt zárták már?
szerk: Nem, még nem.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Write only modban vagy?
Bővebben: link -
Den
veterán
na pill, asszem értem.
valszeg két mod is rárepült a topikra, és egyik élből törölte ezért tűnhetett úgy mintha létre em jött volna. velem is előfordult mostanában hogy épp inteni akartam vkit, és mire postoltam a hst már nem volt topic.
a topicnyitó írjon egy mailt parcinak, és ott mondja el mi volt, esetleg ezt a topicot is linkelje be -
audi666
csendes tag
Akkor most tud segíteni valaki vagy sem? Írtam egy pár moderátornak e-mailt, még várom a válaszukat.
-
erdeya
senior tag
I_AM DOKTOR!!!
Nézzél már a ramjaidra jó???
Köszke
Már réges régen válaszoltam.
I_Am -
I_Am
veterán
Ez volt az első hozzászólásod:
''Téma adott, tehát mindenkitől azt kérdezem, hogy igen vagy nem? Üdv''
Szerinted ennek mi értelme van a felesleges hozzászólás gyűjtésen kívül?
Den: A nevét átírni már nem tudja közel egy éve. (csak Parci tudja azt is, de ahhoz is komoly indok kell vagy ki kell érdemelni, mint moonman-nek)
És most már ne regisztrál uj nicket kérlek, ezt beregisztráltad, tartsd meg, minek még egy, mikor már ez meg van? -
erdeya
senior tag
Úgy tűnik meddő kérések...
Felvetem, hogy akkor most ezis itt klóz és akkor a már említett jogos moderálásban folytatható. Neeem????
Ez, ha vége a beszélgetésnek megy a levesbe. I_Am -
Pacák
senior tag
Nem a te hátsódat akartam menteni. Azt hittem először, hogy IP alapján kaptál bant, ebben az esetben viszont az egész kolival kiszúrt volna a moderátor. Mivel a nickedet banolták, ezért tárgytalanná vált az előző hozzászólásom. Te pedig kénytelen vagy megbarátkozni az újrakezdés - és az új nick használatának - gondolatával.

-
audi666
csendes tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én nem vettem észre, hogy zárták, azt hittem hogy a net rendetlenkedik! Ezért nyitottam újat. És szerintem nem olyan nagy ökörség az a topic, ha már a hóesésnek is van külön topicja, akkor ennek miért ne lehetne? De megtanultam a leckét és megbántam a bűneimet! Nem fogok több ilyen topicot nyitni, ígérem!

-
I_Am
veterán
Mondom nem ip alapján lettél bannolva, a nick-ed és a regisztrál emil-ed lett bannolva.
Szokd meg az új nickedet.
Bővebben: link ez volt a régi.
És nem egy totyikot nyitottál ráadásul indokoltam is miért töröltem az első totyikot, Te ezt figyelmen kívül hagyva, fogtad és megint megnyitogattad. -
erdeya
senior tag
ÁJEM! Írtam memó ügyben. Nézz rá!
-
mzprox
aktív tag
IP-ban-t kaptott pár totyikért??? Csak így tovább

na komolyra fordítva szerintem is oldátok fel
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
én megszavazom, hogy visszakapja az IP-jét, csak a nicket ne.
Mert ugye így nem tud javulni, mert nem tud írni. Adjunk esélyt! NYújtsunk segítő jobbot. (én ballt speciel)
Szerintetek?
[Szerkesztve] -
erdeya
senior tag
... és lecsaptak...
-
I_Am
veterán
Az igen vagy nem totyikra gondolsz, amit miután töröltem megint megnyitogattad?
Először kérlek olvasd el az alapelveket. Megint nyitottál egy ''csak'' számodra fontos totyikot, mikor már van ilyen és hasonló kérdésekkel kapcsolatos. Annak a cime: Jogos moderálás. (keresővel meg is lehetett volna találni)
Ha a bűneid megbántad, akkor szokj hozzá az új nick-edhez. -
erdeya
senior tag
Milyen totyikot nyitottál? Volt olyan jópofa mit ez??

[Szerkesztve] -
audi666
csendes tag
Hali! Kb 4 napja banoltak itt a Prohardveren, mert létrehoztam egy topicot. Én nem érzem jogosnak ezt a büntetést, és szeretném megkérni az illetékeseket, hogy szüntesssék meg a ban-t. A nicknevem: druida666. Köszönöm mindenkinek Deák Zsolt
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

I_Am

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)