Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem ezeknek a szopásoknak a Via az oka, kt133 fura, vidkarival, mx400 akadt, amikor az agp texturingot használta...
kt333-nem tudtam digizni dv-ről...
Sis 745 - jó volt, bassza meg, meg olcsó is, csak fél év után rosszul nyomtam bele a ramot, aztán elfüstölt...
NforceII, 2.45-ös driverrel winXP alatt gyors,stabil!!!
Alacsonyabb driverrel vagy szar a hang, win98-cal meg lassú az ide... -
e-biza
őstag
én az athlonba kt333-al szálltam be, méghozzá egy msi kt333-ultra val. most kt400-L fut msiböl. van benne egy inno3d gf4 ti 4200. nos a volt osztálytársamnak aki jelenleg 1 saroknyira lakik ugy tudom egy olyan asus alaplapja van amibe megy sd meg ddr. valami ösrégi lap, talán sis-es nem is viás. most vett bele egy asus gf 4 mx 440-est 8x agpvel és nincsen baja vele. hát lehet peches(ek) vagy(tok)?
-
xuldar
addikt
1. A mazohistát mazochistának írják.
2. Fogalmam sincs, milyen inkompatibilitási problémákról beszélsz, valszeg az általad hallott hírekből ollóztad össze magadban. Nekem is AMD van otthon, és eddig semmilyen inkompatibilitási gondom nem volt. És igaza van az előttem szólónak, én is szivesebben kínzom magam otthon az Athlonomon, mint itt az irodában a szomszéd gépen (celeron1700), aminél még az enyém is gyorsabb (p3-866)... -
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest