Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Attila69
tag
Figyuzzatok. Beteg voltam és egy hétig itthon voltam.A konfigom az aláírásban van. Feltelepítettem a nagy (?) Win2000-t az XP prof. után, üres winyóra.De azután csak kapkodtam a levegőt....Ilyen windows-t még nem láttam.Feltettem az sp3-at és az sp4-et is külön-külön.Hibák : a nero néha nem indult el (5.5.10.20).
Az asztalon az ikonokat 5-10 perc után nem lehetett arrébb tenni.Néha gondolt egyet és nem fagyott, de nagyon belassult.pl file másolásoknál.Ez a nagy win2000 prof. ? Azonnal visszamenekültem az XP-hez.Szerintem akinek nincs jó véleménye az XP-ről az valamit rosszul telepít, rossz drivert használ stb.Nálam a hálózati hibák nem jönnek elő mivel csak netezem és nincs hálóba kötve a gép más gépekkel.Ja és a klasszikus nézet ellenére az XP nagyságrendekkel szebb mint a win2000. Ráadásul sokkal gyorsabb.Mondjuk el akarok olvasni valamit a prohardveren ,de ki van kapcsolva a gép ; akkor mire olvasok : win2000 prof. 38 mp. xp 13 mp. Sorolhatnám még a plusszokat csak hosszúra nyúlna a topic :)
ennyit a win2000 prof. kalandozásaimról... :)
Aktív témák
- Mobilhasználat külföldön
- LEGO klub
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Exkluzív órák
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest