Hirdetés

Aktív témák

• Attila69

tag

Figyuzzatok. Beteg voltam és egy hétig itthon voltam.A konfigom az aláírásban van. Feltelepítettem a nagy (?) Win2000-t az XP prof. után, üres winyóra.De azután csak kapkodtam a levegőt....Ilyen windows-t még nem láttam.Feltettem az sp3-at és az sp4-et is külön-külön.Hibák : a nero néha nem indult el (5.5.10.20).
    Az asztalon az ikonokat 5-10 perc után nem lehetett arrébb tenni.Néha gondolt egyet és nem fagyott, de nagyon belassult.pl file másolásoknál.Ez a nagy win2000 prof. ? Azonnal visszamenekültem az XP-hez.Szerintem akinek nincs jó véleménye az XP-ről az valamit rosszul telepít, rossz drivert használ stb.Nálam a hálózati hibák nem jönnek elő mivel csak netezem és nincs hálóba kötve a gép más gépekkel.Ja és a klasszikus nézet ellenére az XP nagyságrendekkel szebb mint a win2000. Ráadásul sokkal gyorsabb.Mondjuk el akarok olvasni valamit a prohardveren ,de ki van kapcsolva a gép ; akkor mire olvasok : win2000 prof. 38 mp. xp 13 mp. Sorolhatnám még a plusszokat csak hosszúra nyúlna a topic :)
    ennyit a win2000 prof. kalandozásaimról... :)

Aktív témák