Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leximester
tag
Én múlthéten vettem egy Pro 2-t Bécsben, 4500ft volt az út, ilyen adventi vásáros buszos út keretei közt. Tegnap bontottam csak ki, nagyon komoly kis gépezet, még egy type covert kell vennem hozzá. Ti milyen tokot használtok hozzá Mediaba nézegettem, de ott csak 10.2-s tabokhoz találtam tokot, szerintetek belemegy(26.5cm-t írnak max méretként, esetleg 1centit tágulhat az anyag)?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest