Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoka.

tag

Sziasztok!

Remélem nemsokára én is surface tulaj leszek, de előtte lenne pár kérdésem hozátok:

- A kiszemelt áldozat a pro 3 i3/64GB vagy i5/128GB először az i3-as felé hajlottam, mondván annak a teljesítménye is elég lenne, de most hogy nem sokkal drágább a 128gigás verzió elgondolkodtam azon, mert annyi pluszt megér a dupla tárhely. Igazándiból ami a kérdés, h jobban melegszik-e az i5 alapjáraton (böngészés, jegyzetelés) vagy le lehet korlátozni úgy hogy fogyasztás és melegedés szempontjából is az i3-as szintjén legyen?
    Azért izgat ennyire a melegedés, mert van hogy elég poros helyen vagyok, és ugye aktív hűtés, nem szeretném elvinni az összes port :)) .

- A másik kérdés a hol érdemes megvenni? Bécsben van ismerős, ahogy visszaolvastam a cyberport.de-t ajánlottátok. Ha éppen nincs raktáron, akkor milyen más alternatívák vannak még Bécsben?

- Bécsi boltban csak német bill-el tudom megvenni, vagy esetelg tartanak angolt is?
    - Egyáltalán most milyen billentyűzetek léteznek, amiket meg is lehet vásárolni? angol/német/?? , háttérvilágítós/nem háttérvilágításos

Előre is köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák