Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoka.
tag
Sziasztok!
Remélem nemsokára én is surface tulaj leszek, de előtte lenne pár kérdésem hozátok:
- A kiszemelt áldozat a pro 3 i3/64GB vagy i5/128GB először az i3-as felé hajlottam, mondván annak a teljesítménye is elég lenne, de most hogy nem sokkal drágább a 128gigás verzió elgondolkodtam azon, mert annyi pluszt megér a dupla tárhely. Igazándiból ami a kérdés, h jobban melegszik-e az i5 alapjáraton (böngészés, jegyzetelés) vagy le lehet korlátozni úgy hogy fogyasztás és melegedés szempontjából is az i3-as szintjén legyen?
Azért izgat ennyire a melegedés, mert van hogy elég poros helyen vagyok, és ugye aktív hűtés, nem szeretném elvinni az összes port
.- A másik kérdés a hol érdemes megvenni? Bécsben van ismerős, ahogy visszaolvastam a cyberport.de-t ajánlottátok. Ha éppen nincs raktáron, akkor milyen más alternatívák vannak még Bécsben?
- Bécsi boltban csak német bill-el tudom megvenni, vagy esetelg tartanak angolt is?
- Egyáltalán most milyen billentyűzetek léteznek, amiket meg is lehet vásárolni? angol/német/?? , háttérvilágítós/nem háttérvilágításosElőre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.