Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Nézd, úgy is a tapasztalatok fogják megmutatni, hogy mennyire lesz hatékony a Defender a közeljövőben! Én ahogy már korábban írtam, azt sajnálom, hogy eddig nem léptek fel megfelelően. Sokkal hatékonyabb terméket lehetett volna korábban is készíteni! Le kell szarni a Kaspersky és a többi megoldásokat! Azt kell biztosítania az MS-nek, hogy aki ragaszkodik a 3rd party megoldásához, az megkötések, problémák nélkül tudja használni a termékét. De ettől még nem kell a Defendert "szándékosan" gyengíteni!
Meg amit már írtam neked, hogy sajnos ezzel a lépéssel lemaradtak az MS-nél. Plusz nem kéne megvárni a biztonsági frissítésekkel az operációs rendszer fő verzió frissítését!
Én a magam részéről üdvözlőm az MS lépéseit.
Azzal meg megint veled értek egyet, hogy nem kéne a plusz beállításokat vagy azok egy részét elrejteni a beállításszerkesztőbe.A leírtakhoz még annyit, hogy igazad van abban, hogy elégedetlenek lesznek az emberek! De, ennek több oka van. Egyrészt az emberi butaság, másrészt az MS hanyagsága ( az utóbbi években nem muzsikált jól a Defender), plusz a 3rd party cégek szándékos lehúzása, stb.
Sokat nevetek azon, amikor azt írják, hogy az MS terméke alkalmatlan a felhasználók védelmére, de az övék igen! Az a baj, hogy az övék sem alkalmas erre, ugyanis amikor jöttek év elején a zsarolóvírusok az ismeretlen verziók esetében majdnem mind elbukott. Szóval, akkor miről is beszélünk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Battlefield 6
- Alkoholista nevelde
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest