Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Érdekes jelenségbe futottam bele az imént a Defenderrel kapcsolatban. FB-n elindítottam egy videót és szinte azonnal jött az értesítési központ, hogy a Defender ki van kapcsolva, szeretném-e bekapcsolni. Naná, hogy igen!
A problémám az, hogy én nem kapcsoltam ki. Megnéztem a beállításokat és nem is találom, hogy hol lehetne, úgyhogy még véletlenül sem kapcsoltam ki.
Két lehetőség jutott az eszembe:
1. Vírusos videó és kiütötte a Defendert, ami ugyan helyreállt, de a fene tudja, hogy most mi van?
2. A Defender magától dobott egy hátast és akkor most mi van?Eddig elégedett voltam, de ez most elbizonytalanított.
Ja igen, amikor elindítottam a gépet, még ment a Defender.
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest