Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
üdvözletem!
ahogy olvasgattam a fórumot elég megbízható kis cuccnak tűnik ez a MSE, de nem vagyok benne 100%ig biztos.
Comodo ISről váltottam AVAST+Comodo Firewall-rara, csak eléggé fogta a gépet, utána próbáltam egy AVG IS-t, csak trial-ban, de az is soknak tűnt, most meg ezt raktam fel, mint végső mentsvárat, hogy talán nem lesz rossz (eddig érezhetően gyorsabb a gép).
van valami javaslat, hogy mit érdemes még esetleg feltenni mellé, vagy az MSE használatakor mire érdemes figyelni?
(jogtiszta win7em van [-notihoz kaptam], jogtiszta office-al [- vettem], és csak jogtiszta programokat használok[-ált ingyeneseket, amik megbízhatóak], valamint Chrome-ot használok böngészéshez)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest