Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Nem tudja valaki, hogy powerpointban hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy dián amikor az utolsó animáció véget ér (pl. egy elemet elhajványítok a dián, de nem mindet), akkor utána automatikusa ugorjon a következő diára,és ne kelljen még egy SPACE-t nyomni?
Illetve hogy tudok alap helyzetben egy objektumot (pl.képet) eltüntetni úgy, hogy ne az animációt használjam?
Több kép van, és megfelelő időben előtűnnek és eltűnnek.Ha animációval csinálom az elején azt, hogy amit kell alapban eltüntetek, akkor igaz működik, de ha elkezdek a BACK-al visszalépni, akkor úgy megy a dia elejére, hogy ezek az elemek kint maradnak. És egy plusz gomb kell, hogy a DIA elején lévő kérésem (tűnj el) csak akkor hajtódik végre ha nyomok egy SPACE-t.Ha esetleg VBA script kell az nem gond, mert EXCEL-ben csináltam már ilyet (igaz prowerpointban nekem még semmi nem jött össze, mert úgy csinál mintha nem írtam volna semmit.).
Sürgős lenne, ezért minden segítség jól jönne.
Előre is köszi.Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest