Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Nem vásároltam még Office 365 előfizetést, de biztos vagyok benne, hogy kapsz számlát. Rengetegszer vásároltam már online szoftvert, a rendes oldalak küldenek róla számlát (invoice). Rendes alatt arra gondolok, hogy a fekete piacon valoszinüleg nem fognak számlát mellékelni, de pl Amazon, Google mellékel számlákat. Ha közvetlen az MStől vásárolsz, biztos vagyok benne, ők is küldenek számlát emailben.
Tehát azt mondom, hogy boltfüggő, hogy kapsz-e számlát, de a legális boltok 99%-ban kapni fogsz. Ha dobozosat veszel, akkor is boltfüggő, pl Media Marktba vagy hasonló üzletbe biztos kapsz számlát. Nem akarom nagyon tovább ragozni, szerintem érthető mire gondolok

De biztos van itt olyan kolega akinek van 365 előfizetése, és majd megerősít.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest