Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem biztonsági mentést külön file-ba nem csinál a word... Csak automatikus mentést, de az szintén nem jó neki
-
ACE-
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Csakhogy nem ezt kérdezte... A régi file-t esetleg valamilyen undelete progival lehet visszahozni, de szerintem elég esélytelen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Pontosan.

-
Chosen
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Képként illeszti be, akármit csinálok. Van egy korábbi Word (2010 szintén) dokumentumon amiben diagramként vannak bent az ábrák és szerkeszthetők, tehát biztos lehet valahogy, csak a leghalványabb emlékem sincs róla, hogy hogy sikerült anno ezt megcsinálnom.
-
válasz
micafighter
üzenetére
De, megtörtént. Ott irányítottak volna az angol robothanghoz. Nem kell nekik a pénzem, értem én a célzást

Csak 1 megjegyzésem van. Mindig sírnak, hogy kevés a legális felhasználó. Javaslom az Ms-nek, hogy hasonlítsa össze hogy mekkora utánajárás egy mezei felhasználónak hogy kártya nélkül, számla alapján fizessen a termékükért, és mekkora erőfeszítés lewarezolni az egészet. Mindig a legális felhasználókat szivatják. Az a poén, hogy azok a barátaim, akik a download felhasználói körhöz tartoznak, már azon röhögnek, hogy fizetni akarok érte, és se merem nekik mondani hogy milyen tortúrán játszok végig, hogy nekik adhassam a pénzem

-
válasz
micafighter
üzenetére
Eszközök / beállításoknál nem is látok nézet fület.

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Az

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Nem volt.
-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Igen úgy, ctrl+a

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Kipróbáltam amit írtál de attól még megmaradtak és alapból úgy is volt beállítva. Azért, köszönöm! Bármi új gondom lenne írok

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Több mint 2000-et cserélt le a szövegben. Egyesével eltartott volna egy ideig..

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm a gyors segítségeket megoldva!
ctrl + a
Csere
Keresett szöveg: ^-
Csere erre:Így már jó

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Igen az lesz az! Na már most ezt, hogy törölhetném ki a több mint 500 oldalas dokumentumomból?
Word-Lapelrendezés-Elválasztás-Nincs-en van pedig
-
zedok
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Már rájöttem!
Miután leírtam kb 5 percre rá jött az ihlet! 
-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Istenkirály vagy! Sokat nem tudok felajánlani hálám jeléül, de ha stalkerben, vagy pék dolgok sütésében segítség kell, ne fogd vissza magad!

-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
-
válasz
micafighter
üzenetére
iOS-re ingyen letölthető és "nézegethetőek" a dokumentumok, de a szerkesztéshez kell előfizetés. Amúgy néztem, h havi előfizetés is van, lehet, h kipróbálom egy hónapig, h milyen a cucc iPad-en.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
* behúzés = behúzás
-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm a videót. Sajnos a megoldásod csak félig jó, mert a feladat nem engedi új bekezdés beszúrását, de azért hasznos volt, mert nekem eszembe sem jutott, hogy külön kezeljem a lányokat :-D
Köszönöm a segítséget! -
válasz
micafighter
üzenetére
Megcsináltam 2x, elsőre megint beszámozta az elejét, másodjára sikerült. Nem tudom, mit néztem el eddig, pedig pofon egyszerű, csak erre magamtól nem jöttem volna rá! Még1x köszi!
-
válasz
micafighter
üzenetére
Ok, rendben, meg fogom nézni!
-
válasz
micafighter
üzenetére
Nagyon köszi!

Viszont miután kiválasztottam, h egyes legyen a sorszámozás kezdete a második szakasztól, nálam az első két oldalt is besorszámozza 1-2-vel. Ha onnan eltüntetem a sorszámot, akkor a második szakaszból is eltűnik. Mit néztem el?!

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Hasznos volt. Köszönjük!

-
nobela
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ez így igaz

De nem készült...
(Illetve hogy pontos legyek, annyira próbáltam kipucolni a rendszert a megszakított telepítés maradékaitól, hogy az is áldozatul esett
) -
pelorat
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Jaj, de gyűlölöm a regisztrációt !!!!
csak egy hozzászólást szerettem volna, mert látom, sokan szöszmötölnek ezen a kérdésen.
Nos: A Start menű\Futtatás parancsának rákattintása után a "Megnyitás" mezőbe másoljátok be ezt a sort és nyomjatok ENTER -t.
A probléma megoldódik ( Windows7; 64 bit-nél legalábbis, de lehet, hogy működik másnál is)
Azért kíváncsi vagyok, jelezzetek vissza, köszi...secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose
Üdv,
P
-
haromegesz14
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi!

Szerk.: Közbe megtaláltam bekezdésekre vonatkozóan ez alapján ugyan ezt.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy az lehet az oka, hogy nálam nem csinálja ezt, hogy a starter az nem szokványos office (oldalt reklámok, korlátozott funkcionalitás, lehet hogy nem is ugyanolyan mappastruktúrában telepíti), illetve, hogy azt nem is én telepítettem hanem előtelepítve jött a gépre. Könnyen lehet, hogy egy teljes funkcionalitású 2010-zel összeveszne.
-
válasz
micafighter
üzenetére
Sorban:
- eszembe se jutott, hogy egyikből 32, másikból 64 bites legyen fent,
- erre nem tudok nyilatkozni, hogy a régebbit vagy az újabbat kell előbb feltelepíteni (de mivel nálam a 2010 starter a géppel jött, a 2013-at pedig egyértelmű okokból csak 2010 után tettem fel, nem is igazán értem)
- konfigurálás nincs.A legérdekesebb, hogy azt írod hogy nálad konfigurálgat, amikor egyiket a másik után elindítod. Nálam nem csinál semmi ilyesmit. Elindítom pl a 2013-as word-öt, megcsinálom amit akarok, aztán valamiért reflexből elindítom a 2010-es starter wordöt (annak az ikonja rögzítve van a tálcán) és a szokásos módon másodperceken belül elindul. (Nálam ami egyedül lassan indul, az az outlook, de abból meg pont nincs korábbi verzióm, lévén hogy a starterben az nincs benne.)
Szóval szerintem nálad valami más gond lehet, ami miatt konfigurálgatással indulnak a progik. Nálam legalábbis ez nem jelentkezik. -
szabonagyur
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Na igen, ezért is írtam, hogy engem érdekelne a reg módosítás.
-
szabonagyur
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Engem is érdekelne a dolog. Sose tudni mikor jön jól.

Másrészt a kolléga ha csak az outlookot akarja használni a régiből akkor még a sorrend sem fontos annyira.
-
szabonagyur
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Hát jó de akkoris
Szeretem az outlookot mivel használom a naptárt, feladatokat, meg mindent mindennel szinkronizálni stb, nem felejtek el így semmit 
-
szabonagyur
félisten
válasz
micafighter
üzenetére
Az update dolgot tudom neked is van így talán a Sharepoint dolog hogy nem rakatom fel vele mégis felkerül az update után..
Az a baj, hogy nekem semmi kategória nincs, simán beérkezett üzikre rámegyek és van 1 db levél (tudom, hogy több van ott), hiába megyek rá, hogy F9 újra tölt betölt és kiírja, hogy szinkronizálva, ha várok napokat, kilépek belépek, újraindítok semmi sem javul. Furi, hogy a saját appja nem megy vele, próbáltam az Outlook connectort is felrakni de kiírta, hogy nem kell neki. Így ment a 2010 vissza :/ Pedig megszoktam a 2013-at nagyon.
-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm!
Annyira PH! függő vagyok már, hogy előbb itt kérdezek, és csak aztán a google-tól... Én ezt találtam, bár még nem néztem át, cím alapján jónak tűnik... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi neked és pzstm-nek is.
A kérdésem még annyi lenne, hogy ez az Office 2013 vajon retail verzió? És amit linkeltél az megegyezik ezzel? (Nem igazán értem, hogy miért bonyolítják ennyire vagy miért dugják el ennyire ezeket az információkat)
-
válasz
micafighter
üzenetére

-
pzstm
titán
válasz
micafighter
üzenetére
csak ha docs-ban írsz valamit és másik gépen megnyitják Office-al ott jó eséllyel szét fog esni. Itt ilyen nincs

-
pmheros
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
64 -es igen, és nyelvi ellenőrzőt is telepítettem igen, mégsem látta. A teljes nyelvi csomag érdekes működött.
-
pmheros
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
(2003 -ról tértem át 2013 -ra.)
Nem hittem volna hogy, ha a Nyelvi ellenőrző eszközt kéri a progi (legalább is magyar nyelven ezt jelzi), és én azt töltöm le, akkor nem az, hanem egy komplett nyelvi csomag fogja megoldani a problémát.Vagy csak nem így kéne az office -nak kijeleznie.
-
Qasam
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm!
-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál vele! Valahogy csak megoldódik. "Kellemes Karácsonyi Újratelepítést"...

-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Próbáltam azt is, de nuku. Egyedül arra reagál, ha megnyitom az egyenletet. Akkor úgy ahogy jó, de akkor sem minden tökéletes. Viszont egyenleten kívül nincs mit megnyitni. Epszilon helyett pl. ajándékcsomagot mutat
Boldog Karácsonyt! 
-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nem nyert.
Kiégtem 
-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Van egy őskövület laptopunk, amin meg fogok őszülni, ha azon kell csinálnom, de azon a 07-es tökéletesen megnyitja. És a 2010 előtt ha jól emlékszem, ugyanaz a 07-es volt a PC-men is, ugyh már nem tudom, hogy mi van
Persze a laposon XP van, de régen a PC+win7+07-tel sem volt gond. -
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
2007-essel csinálták. Ez speciel .docx, de .doc-nál is ez van. Jelenleg 2010-et használok, de ezt csinálta 2007-nél is.
-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Igen, így nyitja meg másét. Sry, hogy összeszedetlenül írtam le elsőre!
-
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nem egyszerűbb:/ Egyrészt szerkeszthetőnek kell lennie(elszámolás, sablonként való használat), másrészt 20-on oldal tele képletekkel...időkímélőbb a belsőprogi.
Nálam vmi betűkészlettel lesz baj szerintem, vagy nem tudom. Egyébként nem a saját docx/doc-okkal csinálja ezt, és az újratelepítés óta áll fenn a probléma, csak nem tudom miben "vétkeztem"
. -
seberson
csendes tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nem nyert. Az alapvetőbb dolgokat megpróbáltam már. Azért köszönöm!
-
r4z
nagyúr
válasz
micafighter
üzenetére
Kijelöltem a linkelt adatokból álló részt, másolás, majd ugyanarra a területre speciális beillesztéssel csak az értékeket illesztettem be.
-
Ombi5
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
office xp alol mentettem ki pst fajlba, majd office 2013 64 bitesbe akarom beimportalni...
-
nofi
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszi a megerősítést!

-
Deck
titán
válasz
micafighter
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Tompie
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
oké akkor arra esik a választás

-
Tompie
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
64 bites rendszerre is?
Minek akkor a 64 bites Office?
köszi -
t420s
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
mi lenne az?
hogy nem kell mindenféle appokat telepíteni hogy normális start menü legyen?
hogy nem kell vesződni a totál felesleges win store baromsággal? meg a hulladék csempékkel?
hogy beírok egy win 98-as (!!!) serialt és elfogadja win7 mint corporate oem license key?Viszont elég sok kompromisszumotkell cserébe kötni.
-
bon
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Konkrétan arra az esetre gondoltam, amikor az office 97-nél (vagy office95, már nem emlékszem) régebbi fájlok megnyíthatóságát korlátozta le a Microsoft.
-
t420s
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
vagy mint én is teszem lapátra teszem az egész win szart
ez a 8.1 úgyis betette a kaput. 8-am volt, anyáztam is egy sort, aztán 8.1 lett . itt már nem anyáztam. aztán semmi perc alatt vissza a 7.Win 8.1 nem kompatibilis
-
t420s
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
részemről azt tudom mondani hogy kínlódjon az új felülettel az, akinek hat anyja volt.
tudom sokan átszoktak /megszokták.én nem teszem. helyette nem használom.
egyszerűbb lett a kezelése.
-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére

-
dandy91
tag
válasz
micafighter
üzenetére
rendben koszi ki fogom probalni
-
dandy91
tag
válasz
micafighter
üzenetére
es docx kiterjesztest hozz letre ?
-
localhost
Közösségépítő
válasz
micafighter
üzenetére
Gyakorlatilag erre céloztam én is... nowarez!

-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Dehogy, suttyó pék vagyok, és úgy gondoltam, hogy 20 év kiflisisütés elég volt. OKJ számítógépszerelő suli. Az elmélet vastagon office, hálózatépítés, meg hasonlók.... :-) Ja és iszonyúan parázok a májusi vizsgától... :-D
-
dodopek
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Köszönöm! Most bekapcsolom, aztán vizsgán majd jól nem találom, hogy hol kapcsolatm be, és meg is leszek lőve. Arra jutottam, hogy alapbeállításokkal szokom meg az Office-t, akkor nem érhet meglepi.... Azért köszönöm, jó ötlet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Miután leírtam kb 5 percre rá jött az ihlet!
)