Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
keresek olyan Office 365 Business szakértőt, aki távsegítséggel (teamviewer, telefon, email) meg tud oldani nekem egy problémát. Volt már próbálkozás, de sajnos az a "szakértő" nem volt eléggé felkészült. Természetesen nem ingyen kérem.
Probléma:
Évek óta Online Exchange-t használtam. Tökéletesen működött.
Néhány hónapja előfizettem, azaz felbővítettem Office 365 Business csomagra.
Online-offline Office, Exchange, 1TB OneDrive business stb...OneDrive business-t nem tudom elérni. Az ikonja megjelenik az online office felületen, de ráklikkelve a Delve jön csak be. Egyáltalán nem látom, hogyan, hol tudnék felölteni fileokat, ill. azokat hogyan tudnám elérni.
Másik probléma ugyanebből fakad, online Excel, Word, Pp esetében új file létrehozásakor hibaüzenetet dob, nem elérhető a OneDrive Business.
Biztos vagyok benne, hogy valami beállítási probléma lehet csak, minden más tökéletesen működik.
Szerencsére MS a Business csomagra kizárólag angol telefonos supportot nyújt...
Sajnos az angol olyan szinten nem megy a szóbeli angol, hogy elmondjam a problémámat, megértsék és orvosolják. Írásban meg tudnám oldani, de badarságokat válaszoltak csak - látatlanban.Tehát keresek egy olyan szakértőt, aki megérti a problémát, megpróbálja megoldani, illetve, ha ez nem sikerül, akkor beszél angolul a MS supporttal és közösen oldják meg a problémámat.
Eddig még elvoltam a OneDrive Business hiányával, de tovább nem tudok várni, használnom kell.
Ha tud valaki megoldást, ötletet, itt is megírhatja közösben, elérhetőséget privátban kérek, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Memóriakártya topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest