Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
jaanoo89
üzenetére
"de továbbra se értem, miért akar mindenki MFT-vel portrézni azon túl, hogy ez egy olcsó rendszer"
Talán mert nem alkalmatlan portrézásra és van akinek a DOF így is megteszi (vagy kompromisszumként vagy úgy egyébként is). Sokan portréznak APS-C-vel is, ahhoz képest az MFT nincs látványos hátrányban.
Tényleg nem értem a kiakadást ezen (mondom úgy, hogy én elég ritkán állok le ekvivalens DOF-ot számolgatni a fórumon). Több a tankönyvi szabályosságú hisztéria pár önérzetes MFT fanboy részéről, hogy miért kell ezt csinálni, mint ahányszor ezt valaki elejti egy félmondatban.
-
Speeedfire
félisten
válasz
jaanoo89
üzenetére
"de továbbra se értem, miért akar mindenki MFT-vel portrézni azon túl, hogy ez egy olcsó rendszer."
Pont emiatt. Pár hete végig lett zongorazva. Ami most van szettem, az 2-3x drágább lenne milc ff alatt. Hobbi szinten nekem ennyit nem ér. Ha ebből lenne a kaja, lakás pénz akkor persze már más lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest