- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ha nem baj, csatlakoznék én is ehez a topikhoz a címben levő kérdéssel. Mindössze annyi a különbség, hogy én inkább A64 felé mozdulnék, és olyan lap kellene, amin van tvout. Eddig egy ilyen lapot találtam: MSI RS480M2.
Már egy kicsit lejjebb is adnám az igényeimet, 3 dolog számít:
- A64 (fejlődni kell, de hogy 939, vagy 754, az már mindegy)
- kis méret (ezt azért nem adom fel)
- tvout (nem akarok videokártyát venni, tévével akarom használni, esetleg hálózatban).
- lehetőleg min. 2 PCI slot (tv+DVB-S kártya)
Tehát ami mindegy:
- chipset
- AGP/PCIe slot
- gyártó
A hwsw-n ajánlottak több lapot mATX formátumban, de egyiken se volt tvout. Nem tudom, miért nem tudják már alapból rápakolni, nem hiszem, hogy akkora plusz költség lenne.
Ha nem A64-es, de tvout-os mATX lapról tud valaki, az is érdekel, ha minden madzag szakad, talán az is jó lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest