Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"A ház 10 éves, így szigetelésre, elektromos hálózatra, víz- és szennyvízelvezetésre, tetőszerkezetre nem hiszem, hogy a közeljövőben költeni kell még."
na. Az általam lakott társasház 2018 januárjában lett átadva, de én már 17 decemberében "muszáj" voltam beköltözni, mert a régebbi lakást már nagyon sürgette az új tulaj.Azóta mi történt? 2019 nyarán felvizesedett kb minden fal úgy 1méter magasságig, lepergett a festék. 2020 őszén leázott a fenti erkély, és csöpögött a víz a nappalim plafonjáról. Mire ez rendezve lett, leázott fentről a konyhám, ahogy az rendezve lett, újra leázott a nappali, és most festés után ismét a konyha.
Kivitelező segítget, csak rohadtul tanácstalan mindenki: a fenti erkélyt már kompletten visszabontották, teljesen új szigetelést kapott, aztán sok hónapos száraz -nem ázós idő után leburkolták azt az erkélyt, és most megint csutak víz a lépcsőház fala és a konyhám is.. Az összes fal szénné van már repedve, az ablakok mellett mindig felnedvesedik a fal, és még festés után is pár héttel látható markáns különbség volt árnyalatban az ablakszéleknél.
A többi kivitelezésbeli apróságot nem sorolnám, de. Nagyon nem akartam ide kerülni, nem akartam költözni, csak "rámkényszerítették", hosszú távon úgy érzem, rosszabbul jártam, mintha maradok a lakótelepen..
Autó ugyanez, tökéletesen elvoltam ~29 éves korig tömegközlekedve, bringázva, engedtem a "presszúrának", bármennyire utálok vezetni. Sajnos megszoktam a "szabadság kényelmét" hosszabb utakra - belföldi 100+ km-ekre, így már nem szívesen engedném el, de már fantasztikusan várom a következő KGFB-t (mostaniból úgy kellett ügyfélszolgálaton keresztül kicsikarnom még 10k kedvezményt a naiv kis "másoktól jobb ajánlatot kaptam, de nem szeretnék váltani" "tehetetlenség-kommunikációval"Most azon vacillálok, hogy januárban öntsem-e be az egész évre a 12*16800 HUF Közös Költséget, úgyis kelleni fog majd még legalább ~200-300ezer ft egyéb társasházi ügyletekre (mindig volt, mióta itt vagyok, mert mindig van valami probléma a közös részekkel, teszem fel, gombás falak, bokáig érő víz nyári záporok után, udvaron vízelvezetés gondok...).
szívem szerint adnám el a ...-ba, csak rossz a frusztrációtűrésem és nehezen bírom a változásokat, főleg, ha van felelősség is. Meg ki a franc venne meg egy ~5 éves lakást, ami évek óta ázik - nem megoldott, a lépcsőház fala csutak víz és penész, de a párhuzamos-merőleges két nem létező fogalom? Nem kapkodok, de ha 2-3 év múlva továbbállnék, nem sokat bánkódnék ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
na. Az általam lakott társasház 2018 januárjában lett átadva, de én már 17 decemberében "muszáj" voltam beköltözni, mert a régebbi lakást már nagyon sürgette az új tulaj.
Autó ugyanez, tökéletesen elvoltam ~29 éves korig tömegközlekedve, bringázva, engedtem a "presszúrának", bármennyire utálok vezetni. Sajnos megszoktam a "szabadság kényelmét" hosszabb utakra - belföldi 100+ km-ekre, így már nem szívesen engedném el, de már fantasztikusan várom a következő KGFB-t (mostaniból úgy kellett ügyfélszolgálaton keresztül kicsikarnom még 10k kedvezményt a naiv kis "másoktól jobb ajánlatot kaptam, de nem szeretnék váltani" "tehetetlenség-kommunikációval"
mgoogyi
PredatorZoli