Hirdetés
Aktív témák
-
SAJT
tag
Nekem Powermagic ATI Radeon 7500 tv out-os kártyám volt DDR 64 MB Hynix ramokkal, fél év után bedobta atörölközőt. Bekapcs után sűrű halszálkás vízszintes csikokkal lett tele a képernyőm :(((
Visszavittem garba és aszonták memóriahiba a kártyán... azonnal cserélték, gari újra indult- mondták, powermagicnál ez gyakori. -
KERO_SAN
aktív tag
ram hiba?
-
klepto
addikt
Úgy értettem, hogy csak a központi mag Ati, a kártya többi része más álltal gyártott és más is szereli. Nem lehet, hogy a kártyán lévő ramok, vagy ellenállások, vagy az integrált áramkör a gatyi, és ezért szarakodik? Ezek alapján valószinűleg inkább Gforce kártyát veszek legközelebb. Talán az jobb lesz, mint az Ati.
-
klepto
addikt
A másik, amivel már régen szenvedtek, az a videókártyám :)) Ezzel is ugyanúgy csinálja, ha egyszerre komplexebb képet, játékot kell megjelenítenie, mozgatnia a kártyának, akkor a fentemlített hiba előáll, szövegnél csak egy idő után. A boltos szerint, ez nem biztos, hogy kártya hiba, lehet, hogy csak nem fér össze az alaplappal, mert neki is van két Powemagic Radeon 9000-es kártyája, és ugyanezzel a hibával vitték vissza, de nála tökéletesen megy. Ennek ellenére holnap segít megoldani a gondomat, és megpróbálja visszavinni és kicseréltetni a nagykerben, de érdekelne, hogy ez szerintetek kártyahiba, vagy összeférhetetlenség, esetleg az utángyártott Ati csippes kártyák jellemző tulajdonsága ? Várom a véleményeteket! Segítsetek okosodni, mert nem szeretnék hülyén meghalni ;]
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dahua 21:9 ívelt monitor
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest